Hagedis

€€
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hagedis

Restaurant Hagedis bestaat sinds 2004. Het restaurant maakt deel uit van de Grote Pyr een woon-werkgemeenschap in een monumentaal voormalig schoolgebouw in het Zeeheldenkwartier van Den Haag.

Speciaal is dat het gebouw grotendeels is verbouwd door de huurders zelf en dat deze zelf ook het beheer en het onderhoud van het pand regelen.

Al sinds jaren is vegetarisch, biologisch restaurant Hagedis gevestigd in de vestibule van de voormalige Hogere burgerschool. Wij koken heerlijke verse maaltijden met verrassende combinaties en smaken. We hebben een wisselende seizoenskaart en een groot assortiment bijpassende wijnen, bieren en heel veel heerlijke sappen en frisdranken.

Buiten de openingstijden van ons restaurant verhuren wij onze bijzonder sfeervolle ruimte voor feesten en partijen, cursussen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Hierbij verzorgen we graag een passende catering op maat.

Ook verzorgen we catering op locatie zodat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten en lekker eten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden