Knife fork icon red

Bridges

€ 55,-

Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,7 (339 reviews)

Gault&Millau 5-gangen diner € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Gault&Millau 5-gangen diner
€ 55,-

TIP! Restaurant Bridges is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Bridges serveert een fantastisch 5-gangen diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij restaurant Bridges? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gault&Millau 4-gangen lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Bridges is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Bridges serveert een fantastische 4-gangen lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Bridges? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 339 mensen zeggen over Bridges

8.7
(339 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Tasty and well presented but still hungry "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We had the 4 course set menu for restaurant week and enjoyed the food which was well prepared and presented but the portions were tiny. We left still hungry and had to eat again after.

Doris op 10 oktober 2019
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 11 oktober 2019

Dear Doris,

Thank you for taking the time for writing us a review.
We are sorry to hear that our food menu didn't meet your expectations.
The team will take your review very seriously and this will be discussed internally.
Thank you again for sharing your opinion.
On behalf of the whole team, we hope to be able to restore your confidence in Bridges by showing our improvement. Hopefully you will consider dining with us in the future.

Kind regards,

Team Bridges


6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben bij Bridges prima gegeten begeleid door een uitstekend wijnarrangement. De service is wat onder de maat voor een sterrenrestaurant.

Rob Vos op 09 oktober 2019
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Beste heer Vos,

Leuk om te lezen dat u de bijpassende wijnen naar wens vondt. Wij doen uiteraard ons best om een goede indruk te maken bij onze gasten. Fijn om te horen dat wij uw verwachtingen konden waarmaken of overtreffen.

Hopelijk tot een volgende keer,

Met vriendelijke groet,
Team Bridges


"Bijzonder fijne ervaring!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het diner was heerlijk & verrassend en ook de bediening heeft diepe indruk op ons gemaakt. Ze waren ontzettend aardig, warm en geïnteresseerd! Absolute aanrader!

Emmily van Oeveren op 08 oktober 2019
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Beste Mevrouw van Oeveren,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven, dit stellen wij zeer op prijs.
Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en leuk dat het ons is gelukt een goede indruk achter te laten.
Hopelijk mogen wij u in de toekomst wederom ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Bridges


"Heerlijk en feestelijk!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk eten, super bediening, fijne sfeer!

Hendrika op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"erg lekker Frans eten in een ontspannen vriendelijke setting"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

erg lekker Frans eten in een ontspannen vriendelijke setting

thijs verhaar op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

Restaurant Bridges is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam, en beschikt over een sprookjesachtige binnenplaats. Het is een plek waar je kunt genieten van uitstekende service en uiteraard de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. De specialiteiten van restaurant Bridges zijn de visgerechten; van zeebaars tot zoutkorst. Als je echter minder van visgerechten houdt, kun je ook altijd kiezen uit één van de vegetarische of vlees gerechten.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden. Bridges is dus de ultieme culinaire beleving voor alle zintuigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden