Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Bridges

€ 55,-

Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,7 (338 reviews)

Gault&Millau 5-gangen diner € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Gault&Millau 5-gangen diner
€ 55,-

TIP! Restaurant Bridges is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Bridges serveert een fantastisch 5-gangen diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij restaurant Bridges? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gault&Millau 4-gangen lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Bridges is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Bridges serveert een fantastische 4-gangen lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Bridges? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 338 mensen zeggen over Bridges

8.7
(338 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Nice service and great food! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enjoyed my meal and time spent at Bridges. Pleasant and relaxing atmosphere from the moment I was greeted at the door. Thanks!

Jack op 28 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 28 januari 2020

Dear Jack,

Great to read you kind review! We are glad you enjoyed the atmosphere, food and experience at Bridges.
Hopefully we may receive you another time!

Kind regards,
Team Bridges


"Heerlijk "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt heel lekker gegeten bij Bridges, vriendelijk bediening, ontspannen sfeer. Alles was fantastisch!

Olga Chalenko op 24 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 25 januari 2020

Beste Olga Chalenko,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze leuke review te schrijven.
Fijn om te horen dat alles naar wens was en u genoten heeft in het restaurant.
We doen uiteraard ons best om het zo fijn mogelijk te maken voor iedereen.

Graag tot een volgende keer

Team Bridges


"Heerlijke lunch"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten met verrassende combinaties. Ook het tempo van de verschillende gerechten was goed. Personeel is vriendelijk en gastvrij.

S. Ronde op 20 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Ronde,

Hartelijk dank voor uw mooie en positieve review over ons restaurant Bridges.

Het is erg plezierig om te lezen dat u heerlijk heeft gegeten van de verrassende smaak combinaties en dat ons team direct voor u klaar stond. Zij zorgen ervoor dat een ieder welkom ontvangen wordt en leveren verfinde service.

We kijken er naar uit om u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Warme groeten,
Team Bridges


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Bridges provides a very good experience, good food and good service. The food is technically impeccable, what I miss is “something to talk about” in the days after the meal. Meaning that I was very happy with the food, but there were no surprises, nothing that stimulated my curiosity

Foodie op 12 december 2019
Geverifiëerd

"Bridges Dining with the stars"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Dining with the stars, 8 gangen fixed menu.
Eten was fantastisch, net als de service.
Sfeer in restaurant was goed, ziet er ook goed uit. Had wat voller kunnen zijn, maar we waren op een maandag, dan is 't natuurlijk minder druk

Ado Amsterdam op 10 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

'Grand' metamorfose voor Restaurant Bridges, de huiskamer voor de Amsterdammer

De legendarische locatie, die voorheen dienst deed als de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, is nu een plek waar gourmands kunnen genieten van de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. Bij Bridges draait het allemaal om vis! Van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst. Bridges is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van prachtige vis-wijn combinaties. Bridges: een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden