Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 487 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor ons is bridges elke keer weer een traktatie!
Rustige, lichte sfeer en heerlijk eten en drinken.
Mooie gerechten met zorgvuldig gekozen ingrediënten en combinaties. Fijne opstelling met voldoende privacy en mooie sfeervolle ingericht. Ivm allergie was de chef instaat om een mooi alternatief te serveren.
Heerlijk gegeten met uitzicht op de gracht.
Personeel heel vriendelijk en deskundige toelichting op eten en wijn.
Had a very nice & light 5 course lunch with a good wine pairing. We very much enjoyed the looks of the dishes, the great service and beautiful location.
Heerlijk gegeten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Waar het uitzonderlijke toegankelijk wordt.
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij restaurant Bridges en geniet van de voortreffelijke keuken, uitnodigende service en gezelligheid van het team in hartje Amsterdam. Onze gastvrijheid vormt de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het seizoen. Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd.
Kies voor een vijf-, zes- of zeven gangen Menu du Chef en ervaar Bridges zoals wij het voor ogen hebben. Of creëer uw eigen menu met onze à la carte gerechten en ontdek de smaken van Bridges. Maak uw ervaring compleet met de uitzonderlijke en toegankelijke wijnen, met zorg uitgekozen door Maître Sommelier Roos Stevens. Ons enthousiaste team staat klaar om u te verrassen met een uitzonderlijke ervaring bij Bridges.