Bridges

€ 55,-

4-gangen Gault&Millau lunch

Bridges

Frans, Vis en zeevruchten
8,8 (414 reviews)
99%

4-gangen Gault&Millau lunch € 55,-

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-

"Bridges behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Bridges serveert een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch voor slechts € 55,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Bridges tot de top van Nederland behoort.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 414 mensen zeggen over Bridges

8.8 Gebaseerd op 414 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

7.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 10

Een fanatische sfeer in een mooie omgeving.De bediening was wat afstandelijk en te formeel. Het eten was verzorgd maar qua smaak niet indrukwekkend. Er was 1 bediende die de avond compleet maakte door ons een rondleiding te geven door de prachtige tuin en het binnenplaats

Barb op 22 september 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, zeer mooi opgemaakte borden.
Bediening zeer vriendelijk en gastvrij.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Andre Snijder op 20 september 2021
Geverifiëerd

"Extreem goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In dit restaurant klopt alles, de gerechten, de bijpassende wijn, de opmaak, het servies, de vriendelijke bediening en de entourage. Smaak, geur en textuur zijn perfect, en een ware culinaire belevenis. Kroepoek van inktvis, gebrande coquilles, aan alles merk je een bevlogen kok die plezier heeft in zijn vak, en met...

Lees hele review

In dit restaurant klopt alles, de gerechten, de bijpassende wijn, de opmaak, het servies, de vriendelijke bediening en de entourage. Smaak, geur en textuur zijn perfect, en een ware culinaire belevenis. Kroepoek van inktvis, gebrande coquilles, aan alles merk je een bevlogen kok die plezier heeft in zijn vak, en met nieuwe dingen durft te komen. Natuurlijk is het restaurant duurder dan gemiddeld, maar daar krijg je wel een fantastische avond voor terug!

Kees C op 15 september 2021
Geverifiëerd

"Prachtige avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hartelijke ontvangst, mooie gedekte tafels, perfecte bediening en service.
Zeer mooie locatie in een mooi en levendig gedeelte van Amsterdam
Perfect klaargemaakte gerechten met uitdagende combinaties
Al met al een aanrader

Paul Leder op 15 september 2021
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 15 september 2021

Beste Paul Leder,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor uw vriendelijke review!
Mooi om te lezen dat wij een perfecte avond voor u hebben kunnen verzorgen.

Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer ontvangen voor een geslaagd diner.

Met vriendelijke groeten,
Team Bridges


"great dinner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

The dinner was really delicious. All the sauces were special and nice, really like the inkvis kroepoek. Dessert was great, the flavor was rich and well structured of sweet, bitter and sour.
Although the steak was quite thick, a little bit harder to chew with raw texture

DY op 14 september 2021
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 15 september 2021

Dear DY,

Thank you for taking the time to write your kind review, it was a pleasure for having you with us!
It is lovely to read that your diner was delicious and for the nice detailed descriptions.

It is unfortunately to read that the steak could have been better suiting your wishes and we are looking forward to improve this in the near future.
We would love to welcome you back at Bridges!

With kind regards,
Team Bridges

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bridges

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Waar het uitzonderlijke toegankelijk wordt.

Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij restaurant Bridges en geniet
van de voortreffelijke keuken, uitnodigende service en gezelligheid van het team in hartje Amsterdam.
Onze gastvrijheid vormt de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.

Executive Chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassiek en traditioneel Frans, met
internationale invloeden en een lokale twist.” In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die
duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het
seizoen. Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die
de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd.

Ontdek de smaken van Bridges met een vijf, zes of zeven gangen Menu du Chef en ervaar Bridges zoals
wij het voor ogen hebben of creëer uw eigen menu met onze à la carte gerechten. Om uw culinaire
ervaring bij Bridges compleet te maken, heeft sommelier Roos Stevens een zorgvuldige selectie gemaakt
van zowel uitzonderlijke als toegankelijke wijnen. Laat onze enthousiaste Maître Marco Westra en zijn
team u verrassen met een uitzonderlijke ervaring bij Bridges.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden