Knife fork icon red

Bridges

€ 79,- € 55,-

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,7 (352 reviews)

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner € 79,- € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner
€ 79,- € 55,-

In hartje Amsterdam is het fenomenale restaurant Bridges gevestigd. In het luxe 5 sterren Hotel 'Sofitel Legend the Grand' kun je dit prachtige modern ingerichte restaurant vinden. Onder leiding van de chef de Cuisine Raoul Meuwese weet de keukenbrigade je keer op keer te verrassen met voortreffelijke gerechten en sublieme smaakcombinaties. Dankzij de grote vakkennis en gastvrijheid van Marco Westra wordt elk gerecht compleet gemaakt met een perfecte bijpassende wijn.

Let op: het diner is niet reserveerbaar op de vrijdagen en zaterdagen.

Met wie laat jij je culinair in de watten leggen tijdens een fantastische 5-gangen diner met 30% korting voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen Gault&Millau lunch
€ 41,50 € 29,-

Bij restaurant Bridges, midden in het bruisende Amsterdam, kan je genieten van voortreffelijke gerechten tijdens een fantastisch lunch. Dankzij de verse producten van sublieme kwaliteit worden er overheerlijke gerechten geserveerd. Door de moderne inrichting en de gastvrije en ongedwongen sfeer is elk bezoek als thuiskomen. Het bedienend personeel zal ervoor zorgen dat het je tijdens dit fenomenale 3-gangen Gault&Millau lunch aan niets ontbreekt.

Wil je dit zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 29,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 352 mensen zeggen over Bridges

8.7
(352 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Heerlijk "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt heel lekker gegeten bij Bridges, vriendelijk bediening, ontspannen sfeer. Alles was fantastisch!

Olga Chalenko op 24 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 25 januari 2020

Beste Olga Chalenko,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze leuke review te schrijven.
Fijn om te horen dat alles naar wens was en u genoten heeft in het restaurant.
We doen uiteraard ons best om het zo fijn mogelijk te maken voor iedereen.

Graag tot een volgende keer

Team Bridges


"Heerlijke lunch"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten met verrassende combinaties. Ook het tempo van de verschillende gerechten was goed. Personeel is vriendelijk en gastvrij.

S. Ronde op 20 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Ronde,

Hartelijk dank voor uw mooie en positieve review over ons restaurant Bridges.

Het is erg plezierig om te lezen dat u heerlijk heeft gegeten van de verrassende smaak combinaties en dat ons team direct voor u klaar stond. Zij zorgen ervoor dat een ieder welkom ontvangen wordt en leveren verfinde service.

We kijken er naar uit om u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Warme groeten,
Team Bridges


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Bridges provides a very good experience, good food and good service. The food is technically impeccable, what I miss is “something to talk about” in the days after the meal. Meaning that I was very happy with the food, but there were no surprises, nothing that stimulated my curiosity

Foodie op 12 december 2019
Geverifiëerd

"Bridges Dining with the stars"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Dining with the stars, 8 gangen fixed menu.
Eten was fantastisch, net als de service.
Sfeer in restaurant was goed, ziet er ook goed uit. Had wat voller kunnen zijn, maar we waren op een maandag, dan is 't natuurlijk minder druk

Ado Amsterdam op 10 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met verrassende combinaties. Personeel erg vriendelijk en gastvrij.

B op 02 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

Restaurant Bridges is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam, en beschikt over een sprookjesachtige binnenplaats. Het is een plek waar je kunt genieten van uitstekende service en uiteraard de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. De specialiteiten van restaurant Bridges zijn de visgerechten; van zeebaars tot zoutkorst. Als je echter minder van visgerechten houdt, kun je ook altijd kiezen uit één van de vegetarische of vlees gerechten.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden. Bridges is dus de ultieme culinaire beleving voor alle zintuigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden