Knife fork icon red

Bridges

€ 79,- € 55,-

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,7 (352 reviews)

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner € 79,- € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner
€ 79,- € 55,-

In hartje Amsterdam is het fenomenale restaurant Bridges gevestigd. In het luxe 5 sterren Hotel 'Sofitel Legend the Grand' kun je dit prachtige modern ingerichte restaurant vinden. Onder leiding van de chef de Cuisine Raoul Meuwese weet de keukenbrigade je keer op keer te verrassen met voortreffelijke gerechten en sublieme smaakcombinaties. Dankzij de grote vakkennis en gastvrijheid van Marco Westra wordt elk gerecht compleet gemaakt met een perfecte bijpassende wijn.

Let op: het diner is niet reserveerbaar op de vrijdagen en zaterdagen.

Met wie laat jij je culinair in de watten leggen tijdens een fantastische 5-gangen diner met 30% korting voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen Gault&Millau lunch
€ 41,50 € 29,-

Bij restaurant Bridges, midden in het bruisende Amsterdam, kan je genieten van voortreffelijke gerechten tijdens een fantastisch lunch. Dankzij de verse producten van sublieme kwaliteit worden er overheerlijke gerechten geserveerd. Door de moderne inrichting en de gastvrije en ongedwongen sfeer is elk bezoek als thuiskomen. Het bedienend personeel zal ervoor zorgen dat het je tijdens dit fenomenale 3-gangen Gault&Millau lunch aan niets ontbreekt.

Wil je dit zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 29,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 352 mensen zeggen over Bridges

8.7
(352 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Fantastisch eten en geweldige wijnen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk genieten was het!

Natalie Kozlova op 13 februari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 13 februari 2020

Beste Natalie,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat uw avond naar wens was met de wijnen en het eten.
Een lekker avondje genieten, hopelijk mogen we u dit in de toekomst wederom bieden.

Graag tot ziens,

Team Bridges


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, zeer goede bediening. We hadden vijf gangen en wilden verrast worden. We kozen een rode wijn uit, die goed bij rood vlees paste. Jammer dat niemand ons waarschuwde dat de meeste gangen uit vis/schelpdieren bestonden, want dan hadden we om advies van de sommelier of de kok kunnen vragen wat een betere combi was. Ondanks dit toch genoten!

Regina Mjureke op 05 februari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 05 februari 2020

Beste mevrouw Mjureke,

Hartelijk dank voor uw review.

We vinden het erg fijn om te lezen dat u heerlijk heeft gegeten.

Bridges is inderdaad een 'seafood' restaurant, we vinden het erg jammer dat u hier niet van op de hoogte bent gesteld. We zullen dit dan ook meenemen in onze besprekingen om verdere misverstanden te voorkomen.

We kijken er naar uit om u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Warme groeten,
Team Bridges


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten en bediening was tip top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar

B Vos op 31 januari 2020
Geverifiëerd

"fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We aten een 5 gangen diner. Het eten was tot in alle details super verzorgd, afgestemd op elkaar, heerlijk bereid, prachtig opgediend, mooie porties. Het servies was ook prachtig. Hele mooie wijnen maar die waren wel echt aan de prijs. De bediening was zo leuk , kundig en adequaat dat je daar alleen al geld voor neer wil tellen!

Sheba op 30 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 31 januari 2020

Beste Sheba,

Hartelijk dank voor uw prachtige review over Bridges.

Het is erg plezierig om te lezen dat alles super was en dat alles heerlijk bereid is met een prachtige opmaak.

Het is onze passie om al onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen en het doet mij deugd dat ook deze keer dat weer gelukt is.

We kijken er naar uit om u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,
Team Bridges


"Nice service and great food! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enjoyed my meal and time spent at Bridges. Pleasant and relaxing atmosphere from the moment I was greeted at the door. Thanks!

Jack op 28 januari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 28 januari 2020

Dear Jack,

Great to read you kind review! We are glad you enjoyed the atmosphere, food and experience at Bridges.
Hopefully we may receive you another time!

Kind regards,
Team Bridges

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

Restaurant Bridges is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam, en beschikt over een sprookjesachtige binnenplaats. Het is een plek waar je kunt genieten van uitstekende service en uiteraard de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. De specialiteiten van restaurant Bridges zijn de visgerechten; van zeebaars tot zoutkorst. Als je echter minder van visgerechten houdt, kun je ook altijd kiezen uit één van de vegetarische of vlees gerechten.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden. Bridges is dus de ultieme culinaire beleving voor alle zintuigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden