Knife fork icon red

Bridges

€ 79,- € 55,-

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,7 (352 reviews)

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner € 79,- € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner
€ 79,- € 55,-

In hartje Amsterdam is het fenomenale restaurant Bridges gevestigd. In het luxe 5 sterren Hotel 'Sofitel Legend the Grand' kun je dit prachtige modern ingerichte restaurant vinden. Onder leiding van de chef de Cuisine Raoul Meuwese weet de keukenbrigade je keer op keer te verrassen met voortreffelijke gerechten en sublieme smaakcombinaties. Dankzij de grote vakkennis en gastvrijheid van Marco Westra wordt elk gerecht compleet gemaakt met een perfecte bijpassende wijn.

Let op: het diner is niet reserveerbaar op de vrijdagen en zaterdagen.

Met wie laat jij je culinair in de watten leggen tijdens een fantastische 5-gangen diner met 30% korting voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen Gault&Millau lunch
€ 41,50 € 29,-

Bij restaurant Bridges, midden in het bruisende Amsterdam, kan je genieten van voortreffelijke gerechten tijdens een fantastisch lunch. Dankzij de verse producten van sublieme kwaliteit worden er overheerlijke gerechten geserveerd. Door de moderne inrichting en de gastvrije en ongedwongen sfeer is elk bezoek als thuiskomen. Het bedienend personeel zal ervoor zorgen dat het je tijdens dit fenomenale 3-gangen Gault&Millau lunch aan niets ontbreekt.

Wil je dit zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 29,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 352 mensen zeggen over Bridges

8.7
(352 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Heerlijk eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een rustig sfeervol restaurant

Agmolen op 05 maart 2020
Geverifiëerd

"Bridges: voor ons een ster waardig!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Mijn vrouw en ik gaan elk jaar wel 1 of 2x aangenaam lunchen bij Bridges, een stijlvol Michelin-ster restaurant aan de gracht, voorheen gemeentehuis van deze stad (Amsterdam). Dit jaar waren wij verbaasd dat de ster verdwenen was, uiteraard toch gewoon gereserveerd. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, men wist di...

Lees hele review

Mijn vrouw en ik gaan elk jaar wel 1 of 2x aangenaam lunchen bij Bridges, een stijlvol Michelin-ster restaurant aan de gracht, voorheen gemeentehuis van deze stad (Amsterdam). Dit jaar waren wij verbaasd dat de ster verdwenen was, uiteraard toch gewoon gereserveerd. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, men wist direct dat een van ons niet van kaas hield, en de ander niet van vlees, keurig. Wel vreemd dat de ober aan tafel direct daarna naar allergieen etc vroeg, een schoonheidsfoutje/verbeterpunt.
Daarna ging het geweldig, mooie amuse, met glas bubbels, we genoten van de internationale sfeer: buitenlandse obers, en de gasten leken welgestelde Nederlanders dan wel internationale gasten, sommigen wel heel chique en extravagant gekleed, wat een ambiance!. Maar wat een diner, eerst een vis, en dan kaviaar, geweldig, met witte Loire wijn, geen experimenten met wijn uit nieuwe landen, maar gewoon top. Mooi en gedistingeerd hoofdgerecht met dito wijn, keurig begeleid door goede uitleg van food en van de wijnen, een goede somnelier is veel waard. Lege glazen water werden op tijd bijgeschonken, een vriendelijke mevrouw serveerde steeds heerlijke bijpassende broodjes. Dessert was ook verassend, speels, en met lekker ijs.
Is vanaf de zomervakantie alweer de zevende keer dat we een restaurant in Nederland bezochten met al dan niet voorheen een of meerdere Michelin-ster(ren): Bridges past onsziens naadloos in deze rij, maar heeft by far de meeste internationale allure.

Willem op 28 februari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 29 februari 2020

Beste Willem en echtegenoot,

Wat ontzettend leuk dat u een gedetailleerde review heeft u achtergelaten.
We gaan uiteraard aan de slag met het verbeterpunt.
Natuurlijk vinden we het super om te lezen dat u genoten heeft van de internationale service en de gerechten met bijpassende wijnen. We waarderen uw reactie enorm, hartelijk bedankt!

Graag tot een volgende keer Willem!

Team Bridges


"Bridges blijft briljant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Begrip voor al hetgeen met culinaire diepgang te maken heeft!

CJ JEROMY op 28 februari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 29 februari 2020

Beste DJ Jeromy,

Bedankt voor de score en reactie die u gegeven heeft aan de hand van uw bezoek.
De leuke opmerking wordt zeker met de rest van het personeel gedeelt.
Graag tot een volgende keer!

Team Bridges


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Uitstekend eten met een licht gebrek aan creativiteit. Leuke wijnen en goed advies hierbij. Goede bediening in een gezellige sfeer.

Cobi op 17 februari 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 29 februari 2020

Beste Cobi,

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review.
Goed dat u krities bent op onze gerechten maar fijn om te horen dat deze naar wens waren.
Zowel het keuken team als het service team doen elke dag hun best op het beste resultaat neer te zetten.
Goed dat dit gezien wordt door onze gasten.
Betreft uw opmerking over de gerechten, we gaan dit intern met het keuken team bespreken.

Hartelijk dank en graag tot een volgend moment.

Team Bridges


"Sterallures "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

https://y.is/9iA8G

Erwin Daniëls op 13 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

Restaurant Bridges is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam, en beschikt over een sprookjesachtige binnenplaats. Het is een plek waar je kunt genieten van uitstekende service en uiteraard de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. De specialiteiten van restaurant Bridges zijn de visgerechten; van zeebaars tot zoutkorst. Als je echter minder van visgerechten houdt, kun je ook altijd kiezen uit één van de vegetarische of vlees gerechten.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden. Bridges is dus de ultieme culinaire beleving voor alle zintuigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden