Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 489 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek.
We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot!
Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die...
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek.
We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot!
Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die in rekening gebracht waren voor de thee die mijn tafelgenoot vlak na binnenkomst bestelde omdat hij het erg koud had. Deze werd werd niet volledig met friandises voorzien wat ik wel begrijpelijk vond omdat we nog moesten beginnen met de lunch. Ik vond het alleen merkwaardig dat er wel het volledige bedrag voor in rekening werd gebracht inclusief friandises die niet werden geleverd; na de lunch hadden we namelijk nog een keer thee besteld. Dat had netter gekund!
Heerlijk en prachtig eten, prettige service en bovendien ene top locatie. Er was een heerlijk menu samengesteld voor restaurantweek dat ik niet snel meer zal vergeten!
We hebben al vaker bij Bridges gegeten, ook tijdens de Restaurantweek, steeds naar volle tevredenheid. Deze keer viel het op een paar punten een beetje tegen. De amuses waren verrassend en heel lekker. Het voorgerecht (gazpacho) kwam al op tafel toen we nog aan ons aperitief met amuses bezig waren. De wijn uit het w...
Lees hele reviewWe hebben al vaker bij Bridges gegeten, ook tijdens de Restaurantweek, steeds naar volle tevredenheid. Deze keer viel het op een paar punten een beetje tegen. De amuses waren verrassend en heel lekker. Het voorgerecht (gazpacho) kwam al op tafel toen we nog aan ons aperitief met amuses bezig waren. De wijn uit het wijnarrangement kwam echter niet meteen. De gazpacho was lekker, maar bij de Restaurantweek verwachten wij dat de chef wil laten zien wat hij in huis heeft en dat vond ik bij dit gerecht niet het geval. Dat gold zeker ook voor de schol. Ben er niet zo dol op, maar eerlijk is eerlijk, was wel goed bereid. Toch voor mij geen topgerecht. De extra gang (geroosterde langoustine met curry, foreleitjes en gepofte quinoa) was wel heel erg goed. De subtiele curry overheerste niet. Ook het dessert met zoute karamel was top. Wel jammer dat we lang moesten wachten voordat we koffie konden bestellen. Ook opvallend: de bediening kon ons niet zonder meer vertellen wat yuzu was. Conclusie: wel lekker gegeten, met een paar kanttekeningen.
Voor een goede lunch aan de gracht, ga naar Bridges. Bridges is voor een sterrenrestaurant een relatief groot restaurant. 's Ochtends wordt het gebruikt als ontbijtzaal voor de hotelgasten van The Grand. Het is naar mijn mening dan ook niet zo sfeervol. Wel word je een mooie mix van gerechten voorgeschoteld. De smak...
Lees hele reviewVoor een goede lunch aan de gracht, ga naar Bridges. Bridges is voor een sterrenrestaurant een relatief groot restaurant. 's Ochtends wordt het gebruikt als ontbijtzaal voor de hotelgasten van The Grand. Het is naar mijn mening dan ook niet zo sfeervol. Wel word je een mooie mix van gerechten voorgeschoteld. De smaken zijn niet allemaal even spannend, maar desalniettemin heerlijk gegeten. Met name de amuses en het voorgerecht wisten te bekoren. Het chocoladedessert was voor mij persoonlijk iets te heftig van smaak, maar de chocoladeliefhebber zal hiervan smullen.
Als je bedenkt dat dit restaurant een Michelinster heeft viel het restaurantweekmenu een beetje tegen. Natuurlijk hebben we lekker gegeten, maar niet héél bijzonder. Vooraf groene gazpacho: lekker pittig, jammer dat de avocado niet rijp was. Extra tussengerecht van geroosterde langoustine. Zeer goed geroosterd, pers...
Lees hele reviewAls je bedenkt dat dit restaurant een Michelinster heeft viel het restaurantweekmenu een beetje tegen. Natuurlijk hebben we lekker gegeten, maar niet héél bijzonder. Vooraf groene gazpacho: lekker pittig, jammer dat de avocado niet rijp was. Extra tussengerecht van geroosterde langoustine. Zeer goed geroosterd, persoonlijk vind ik deforeleitjes té overheersend bij dit subtiele gerecht. De scholfilet (hoofdgerecht) was goed, maar niet bijzonder en een erg kleine portie. Dessert van gezouten karamel was goed.
Jammer dat één van de obers nadrukkelijk naar zweet rook.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Waar het uitzonderlijke toegankelijk wordt.
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij restaurant Bridges en geniet van de voortreffelijke keuken, uitnodigende service en gezelligheid van het team in hartje Amsterdam. Onze gastvrijheid vormt de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het seizoen. Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd.
Kies voor een vijf-, zes- of zeven gangen Menu du Chef en ervaar Bridges zoals wij het voor ogen hebben. Of creëer uw eigen menu met onze à la carte gerechten en ontdek de smaken van Bridges. Maak uw ervaring compleet met de uitzonderlijke en toegankelijke wijnen, met zorg uitgekozen door Maître Sommelier Roos Stevens. Ons enthousiaste team staat klaar om u te verrassen met een uitzonderlijke ervaring bij Bridges.