Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 490 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prijs van de drankjes (incl. Koffie en thee) krankzinnig duur.
Tijdens de Restaurantweek hebben we geluncht bij Bridges. We kozen voor een 4-gangen vislunch met achtereenvolgens een salade van Hollandse tomaat en spiering, een truffel met zachte dooier en sprot, gebakken harder en een dessert met aardbeien en witte chocolade. Alle gerechten zagen er mooi uit en smaakten heerlij...
Lees hele reviewTijdens de Restaurantweek hebben we geluncht bij Bridges. We kozen voor een 4-gangen vislunch met achtereenvolgens een salade van Hollandse tomaat en spiering, een truffel met zachte dooier en sprot, gebakken harder en een dessert met aardbeien en witte chocolade. Alle gerechten zagen er mooi uit en smaakten heerlijk. De binnentuin van Bridges was erg gezellig en de bediening was prima.
Enige minpunt van het restaurant zijn de prijzen van de drank. Voor een glas Cremant de Loire wordt 12 euro gerekend. Dat is waarschijnlijk nog meer dan de prijs van een hele fles.
Wat hebben we genoten van de uitstekend lunch(inclusief 2 heerlijke amuses), goede bediening en mooie tuin bij Bridges.
De prijs/kwaliteitsverhouding van het Restaurantweekmenu is meer dan goed, geen moeite met bescheiden porties tijdens de lunch. De bordpresentatie, het Japanse keramiek en de groene binnenplaats waren een lust voor het oog. Het dessert viel wat tegen qua verrassingsgehalte en uitvoering.
Bediening was voorkomend...
Lees hele reviewDe prijs/kwaliteitsverhouding van het Restaurantweekmenu is meer dan goed, geen moeite met bescheiden porties tijdens de lunch. De bordpresentatie, het Japanse keramiek en de groene binnenplaats waren een lust voor het oog. Het dessert viel wat tegen qua verrassingsgehalte en uitvoering.
Bediening was voorkomend, niet bijzonder gastvrij. Geen enkele keer bijgeschonken (omdat we alleen Evian dronken tijdens de lunch?). Schouders werden opgehaald bij navraag wat het beleid is ten aanzien van mobiele telefoons gezien de tafeldichtheid in de tuin (zo werd je ongewild luistervink).
Het was een verrassend vismenu, met een prettige bediening. Buiten zitten in de wind was een minpuntje.
Komen zeker weer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Waar het uitzonderlijke toegankelijk wordt.
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij restaurant Bridges en geniet van de voortreffelijke keuken, uitnodigende service en gezelligheid van het team in hartje Amsterdam. Onze gastvrijheid vormt de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het seizoen. Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd.
Kies voor een vijf-, zes- of zeven gangen Menu du Chef en ervaar Bridges zoals wij het voor ogen hebben. Of creëer uw eigen menu met onze à la carte gerechten en ontdek de smaken van Bridges. Maak uw ervaring compleet met de uitzonderlijke en toegankelijke wijnen, met zorg uitgekozen door Maître Sommelier Roos Stevens. Ons enthousiaste team staat klaar om u te verrassen met een uitzonderlijke ervaring bij Bridges.