Knife fork icon red

Bridges*

€ 79,- € 55,-

Fantastisch 5-gangen Michelin diner

Bridges*

8,7 (310)

Fantastisch 5-gangen Michelin diner € 79,- € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 5-gangen Michelin diner
€ 79,- € 55,-

Geniet van een fantastisch 5-gangen diner op Michelin niveau voor slechts € 55,-.

Het Michelinster restaurant Bridges Dining, In hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam, richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal à la carte en Chef’s menu.

Wil jij ook Bridges* proeven? Maak kennis met Bridges Dining tijdens een 5-gangen diner + amuses en boek nu snel jou tafel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 22 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen Sterren Winnaars lunch
€ 30,-

Restaurant Bridges* is verkozen tot de grote winnaar van Dining with the Stars 2019 met een 10.

Op basis van reviews van gasten is restaurant Bridges* gekozen tot de winnaar in de regio Noord-Holland. Het restaurant serveert het geweldige winnaars menu tijdens deze speciale winnaars editie.

Wil je gastronomisch genieten bij restaurant Bridges*? Reserveer dan nu een tafeltje en eet de sterren van de hemel.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 22 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Bridges*

8.7
(310 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Ik kon zonder moeite andere voorgerecht krijgen,eten was dus erg lekker en bediening was zeer attente en aardig.Zeer positieve ervaring!

Iiro Heinila op 25 augustus 2010

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Voorafgaand aan de lunch voor 2 wilden wij met z'n 3-en even wat drinken. Géén probleem want dat konden wij in de lounge doen. Dat hebben wij als zeer flexibel ervaren. Het menu van de lunch bestond uit vis. Geen keuzemenu! Ik vraag ik me daarom af hoe dat opgelost wordt met fervente vleeseters die niets van vis af willen weten. Wij hebben in ieder geval genoten van de sfeer, het eten en de topbediening! Chapeau!

Gisèle Roos en Kyra Luna Prins op 24 augustus 2010

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten. Wijnarrangement was goed afgestemd op het eten. Voor de pinot gris uit de Elsace deed het goed. Wel zat er teveel tijd tussen de gerechten. Het toetje maakt alles af op het einde daarom krijgt het van mij een 9 voor het eten.

Benjamin den Herder op 24 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

One of the best meals I have ever had. The preparation and presentation were imaginative and creative. All the ingredients were fresh and prepared well. The service was well-paced and pleasant.

YOu do not say whether 10 is high or low. I am assuming high.

Tim Collins op 24 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Absolutely lovely. The service, food and atmosphere were perfect for what we wanted. Fish gastronomy. On the pricey side but for the quality, it is sometimes worth it.

Eli . op 15 juni 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges*

'Grand' metamorfose voor Restaurant Bridges*, de huiskamer voor de Amsterdammer

De legendarische locatie, die voorheen dienst deed als de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, is nu een plek waar gourmands kunnen genieten van de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. Bij Bridges* draait het allemaal om vis! Van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst. Bridges* is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van prachtige vis-wijn combinaties. Bridges*: een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Bridges* heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland en werd in november 2013 bekroond met een Michelinster. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden