Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Bridges

€ 47,50

Gault&Millau 4-gangen lunch

Bridges

8,7 (332 reviews)

Gault&Millau 4-gangen lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
Gault&Millau 4-gangen lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Bridges is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Bridges serveert een fantastische 4-gangen lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Bridges? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gault&Millau 5-gangen diner
€ 55,-

TIP! Restaurant Bridges is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Bridges serveert een fantastisch 5-gangen diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij restaurant Bridges? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 332 mensen zeggen over Bridges

8.7
(332 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Heerlijk 4 gangendiner op vrijdagmiddag"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een geweldig diner in een mooie omgeving met een zeer vriendelijke bediening. Het tempo van de verschilkende gerechten was prima.

Morrismara op 30 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, fantastische service en een prettige ambiance. Absolute aanrader.

A.S. op 28 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk eten in ongedwongen sfeer! Super bijpassend wijnarrangement.

Rogier Borsjes op 26 november 2019
Geverifiëerd

"Tasty and well presented but still hungry "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We had the 4 course set menu for restaurant week and enjoyed the food which was well prepared and presented but the portions were tiny. We left still hungry and had to eat again after.

Doris op 10 oktober 2019
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 11 oktober 2019

Dear Doris,

Thank you for taking the time for writing us a review.
We are sorry to hear that our food menu didn't meet your expectations.
The team will take your review very seriously and this will be discussed internally.
Thank you again for sharing your opinion.
On behalf of the whole team, we hope to be able to restore your confidence in Bridges by showing our improvement. Hopefully you will consider dining with us in the future.

Kind regards,

Team Bridges


6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben bij Bridges prima gegeten begeleid door een uitstekend wijnarrangement. De service is wat onder de maat voor een sterrenrestaurant.

Rob Vos op 09 oktober 2019
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Beste heer Vos,

Leuk om te lezen dat u de bijpassende wijnen naar wens vondt. Wij doen uiteraard ons best om een goede indruk te maken bij onze gasten. Fijn om te horen dat wij uw verwachtingen konden waarmaken of overtreffen.

Hopelijk tot een volgende keer,

Met vriendelijke groet,
Team Bridges

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

'Grand' metamorfose voor Restaurant Bridges, de huiskamer voor de Amsterdammer

De legendarische locatie, die voorheen dienst deed als de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, is nu een plek waar gourmands kunnen genieten van de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. Bij Bridges draait het allemaal om vis! Van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst. Bridges is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van prachtige vis-wijn combinaties. Bridges: een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden