Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Bridges

€ 79,- € 55,-

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,8 (368 reviews)

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner € 79,- € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner
€ 79,- € 55,-

In hartje Amsterdam is het fenomenale restaurant Bridges gevestigd. In het luxe 5 sterren Hotel 'Sofitel Legend the Grand' kun je dit prachtige modern ingerichte restaurant vinden. Onder leiding van de chef de Cuisine Raoul Meuwese weet de keukenbrigade je keer op keer te verrassen met voortreffelijke gerechten en sublieme smaakcombinaties. Dankzij de grote vakkennis en gastvrijheid van Marco Westra wordt elk gerecht compleet gemaakt met een perfecte bijpassende wijn.

Let op: het diner is niet reserveerbaar op de vrijdagen en zaterdagen.

Met wie laat jij je culinair in de watten leggen tijdens een fantastische 5-gangen diner met 30% korting voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 368 mensen zeggen over Bridges

8.8
(368 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Heerlijke lunch"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een heerlijke lunch bij bridges gegeten! Het waren bijzondere gerechten die goed bij elkaar pasten. De 3-gangen lunch was ook precies genoeg wat betreft hoeveelheid.
Ook de bediening was goed, ze waren erg attent en niet opdringerig.
Wij komen zeker terug!!

Small 0357fb0106 Small da84177740 Small 2ddd4a9853
Joelle op 04 september 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 05 september 2020

Beste Joelle,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring in restaurant Bridges.
Ik ben erg blij om te horen dat u heeft genoten en de juiste service heeft ontvangen.
Ik zal uw mooie complimenten dan ook zeker delen met het team.

Wij zien ernaar uit om u wederom te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges


9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Prettige ambiance, heel attente en vriendelijke bediening, en, heel belangrijk mooi opgediende gerechten, juiste portionering. Dank voor de fijne avond Bridges!

Carina op 03 september 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 05 september 2020

Beste Carina,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
Het is plezierig om te lezen dat u genoten heeft van het diner in ons restaurant Bridges.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig!

Mirjam van der Meij op 30 augustus 2020
Geverifiëerd

"Alles super! En compleet af!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk in een woord!

Small 6400082d6f Small 6d42cdb0f1 Small 237bc0eaf0 Small c3e24e7176
Billy op 22 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 28 augustus 2020

Beste Billy,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij restaurant Bridges.

Het is plezierig om te lezen dat u genoten heeft van het diner in ons restaurant Bridges.

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges


"Super menu"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Van amuse tot het dessert was één groot feest. Alles was top was in één woord klasse. We komen zeker terug. Ook de sommelier bracht uitstekende wijnen.

Bob Oei op 19 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 28 augustus 2020

Beste Bob,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen via Diningcity.

Ik ben erg blij om te horen dat u heeft genoten van de gerechten en dat u de juiste service heeft ontvangen, dit is van grote waarde voor ons restaurant. ik zal uw mooie complimenten zeker delen met het team!

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

Restaurant Bridges is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam, en beschikt over een sprookjesachtige binnenplaats. Het is een plek waar je kunt genieten van uitstekende service en uiteraard de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. De specialiteiten van restaurant Bridges zijn de visgerechten; van zeebaars tot zoutkorst. Als je echter minder van visgerechten houdt, kun je ook altijd kiezen uit één van de vegetarische of vlees gerechten.

Restaurant bridges beschikt ook over een bijzondere chef’s table of een private dining room voor een privé diner met uw gezelschap.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden.

Bridges is dus de ultieme culinaire beleving voor alle zintuigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden