Restaurant West

Klassiek, Modern |
8,9 (33 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 33 mensen zeggen over Restaurant West

8.9 Gebaseerd op 33 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten en het was heel gezellig. Leuk personeel.

Noor Van den Berg op 03 augustus 2021
Geverifiëerd

7.0 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 7

Ontvangst was onhandig, de gereserveerde plek voor de grote elektrische rolstoel was toch echt niet toegankelijk. Er was in de mail gesproken over een drempeltje, en die zou geen problemen moeten opleveren werd ons gezegd van te voren. Toen we arriveerden werd er niet eens een oplossing aangeboden, alleen dat er een...

Lees hele review

Ontvangst was onhandig, de gereserveerde plek voor de grote elektrische rolstoel was toch echt niet toegankelijk. Er was in de mail gesproken over een drempeltje, en die zou geen problemen moeten opleveren werd ons gezegd van te voren. Toen we arriveerden werd er niet eens een oplossing aangeboden, alleen dat er een mail gestuurd was, dat schiet niet op natuurlijk! Kwam super verkeerd over. Ik zet vinkje ongeschikt.

Ingrid Stevering (1 review) op 29 juli 2021
Geverifiëerd

"Prima eten, jammer van de bankjes op het terras zonder leuning (zijn bijnaaa 50 :)"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gerechten en drankjes op een zonnig terras, ze wilden liever niet dat we binnen gingen zitten ivm de corona oplopende cijfers, maar buiten zijn alleen bankjes zonder leuningen

Azzouz op 20 juli 2021
Geverifiëerd

"Lekker"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was lekker en leuk

Jennika De Graag op 12 juli 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekend gegeten

Corstiaan Bleijenberg op 14 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant West

Keuken: Klassiek, Modern

Schuif aan tafel in een klassiek restaurant met een huiselijk sfeertje. Je vindt er een menukaart vol vertrouwde gerechten met hier en daar een hedendaagse toets zoals de risottokroket, doradefilet, bisque met krabbetjes en gamba of hertenrack met rode kool, truffelpuree en kaneelstroop.

De sfeer van je woonkamer overbrengen in een restaurant is het hele idee achter deze Utrechtse zaak. Klassiek zou je denken, maar als je het menu bekijkt, is het eigenlijk erg modern. Je kan er terecht voor een vertrouwd menu of voor dineren in het Samsam-concept.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden