Knife fork icon red

Herberg De Klomp

€ 57,- € 39,90

Culinair 5-gangen diner op een prachtige locatie!

Deal
Culinair 5-gangen diner op een prachtige locatie!
€ 57,- € 39,90

Dineren bij Herberg de Klomp is puur genieten!

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek door te geven.)

Het keukenteam staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Herberg De Klomp

8.5
(57 reviews)
Eten
8.6
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Zeer gastvrije bediening en heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Al bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten en de rest van de avond bleef de bediening bijzonder vriendelijk en gastvrij. Het diner was bovendien werkelijk fantastisch. Mooi opgemaakte borden met gerechten op maat en heerlijke bijpassende wijnen.
Tip: neem ook het kaasplateau, stuk voor stuk bijzondere kazen!
Kortom een absolute aanrader!

Monique op 31 januari 2018

"Mooie omgeving"
6.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 7

Aardig gegeten na een lange wandeling in een alleraardigste omgeving. 3 gangen menu genomen, was niet echt verrassend. Smaken waren vrij vlak. Het zag er wel verzorgd uit. Misschien iets hoger op smaak koken. We komen in ieder geval terug.

Janine op 10 oktober 2017

"Heerlijk gegeten!"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Mooie locatie in Vilsteren. Heerlijk gegeten in een gezellig restaurant. Bediening heel vriendelijk en gastvrij. Zeker een aanrader!! Wij gaan zeker nog een keer.

Koggel op 08 oktober 2017

"Kan beter"
5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

We hebben niet het drie gangen munu genomen. Was niet geheel onze keus, dus a la carte gegeten. Was redelijk, niet echt top, maar ook niet slecht. Bediening niets op aan te merken. Ambiance beetje oudbollig, wel goede sfeer.

Frans op 30 juni 2017

"Een verrassingsavond "
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Het eten in de Klomp overtrof onze verwachtingen. Wat een heerlijk eten . We wilden een drie gangen diner eten en waren gelukkig zelf alert en opmerkzaam omdat we geen uitleg kregen over de prijzen die bij diner kaart voor de restaurantweek hoorde. Met na afloop nog een kopje koffie met lekkere zoetigheidjes waren we zeer tevreden en voldaan . De buitendeur werd voor ons open gehouden waardoor we ons wel een beetje gehaald de deur uit gewerkt voelden , had nog best even willen rondkijken en mogelijk een compliment in het gastenboek schrijven . Een aanrader , ook voor ons om nog eens terug te komen

Christien op 15 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek aan ons door te geven.)

Chef-kok Bert Halman staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal. Eerlijk rundvlees komt uit Arriën en varkensvlees uit Lemele. Zuivelproducten uit Vilsteren en Haule, geitenkaas uit Rouveen. Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Biologische groentes halen wij op bij Landjuweel de Hoeven in Dalfsen. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken."

Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden