Knife fork icon red

Herberg De Klomp

€ 57,- € 39,90

Culinair 5-gangen diner op een prachtige locatie!

Deal
Culinair 5-gangen diner op een prachtige locatie!
€ 57,- € 39,90

Dineren bij Herberg de Klomp is puur genieten!

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek door te geven.)

Het keukenteam staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Herberg De Klomp

8.5
(57 reviews)
Eten
8.6
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ons verrassingsmenu was ook echt een verrassing, sublieme gerechten en super bediening

Wilma op 22 oktober 2018

"Mooi en lekker menu!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het 3-gangen menu met extraatjes was erg lekker en er werd niet op beknibbeld ivm restaurantweek. Ree, eend en wild zwijn, mooi gepresenteerd en gastvrij en heel vriendelijk uitgeserveerd. Een adres om vaker naar terug te keren in het mooie Overijsselse Vechtdal.

Thea en Alie op 19 maart 2018

"Een zeer goed diner in een voortreffelijke ambiance"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

In het kader van de restaurantweek hadden we gereserveerd bij De Klomp.Zowel de ontvangst.de menukaart en het diner voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen. Als mooie afsluiting informeerde de chef-kok naar once bevindingen. De Klomp:een aanrader

J.H.A. En C.M.M.Hullegie-Hemels op 13 maart 2018

"Heerlijk gegeten en geweldige bediening"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch driegangenmenu. Lekker veel en diverse verse groentes en ouderwetse smakelijk gestoofde sukadelapjes. Vooraf rilette van ree en toetje van morellenijs met griesmeeltaartjes. Verrassend lekker. Koffie met kwaliteits friandises.
Fijne sfeer, geen storende muziek. De bediening kwam met verrassende en voortreffelijke wijnsuggesties, waar we erg van genoten hebben.

Ina Bos op 09 februari 2018

"Fantastisch gegeten en mooie kunst!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijke avond gehad bij de Klomp. Na het aperitief in de lounge waarbij we genoten van alle mooie schilderijen en keramiek welke door lokale kunstenaars bij de Klomp worden geexposeerd hebben we genoten van een heerlijk drie gangen diner met bijpassende wijnen. De bediening was zeer vriendelijk en professioneel en de chef kok kwam ook langs aan tafel om ons te vragen of alles naar wens was. Zeer attent!!
De avond hebben we afgesloten met heerlijke koffie met friandises en een digestief.
Kortom het was super en zeker voor herhaling vatbaar.

Gerda

Gerda op 01 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek aan ons door te geven.)

Chef-kok Bert Halman staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal. Eerlijk rundvlees komt uit Arriën en varkensvlees uit Lemele. Zuivelproducten uit Vilsteren en Haule, geitenkaas uit Rouveen. Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Biologische groentes halen wij op bij Landjuweel de Hoeven in Dalfsen. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken."

Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden