Knife fork icon red

Herberg De Klomp

€ 57,- € 39,90

Culinair 5-gangen diner op een prachtige locatie!

Deal
Culinair 5-gangen diner op een prachtige locatie!
€ 57,- € 39,90

Dineren bij Herberg de Klomp is puur genieten!

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek door te geven.)

Het keukenteam staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Herberg De Klomp

8.5
(57 reviews)
Eten
8.6
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Het menu van de chef was heerlijk! Keuze uit vis of vlees. Vlees was Entrecote en vis was Ijssel Baars. Beide werden zeer goed ontvangen :)

De sfeer was informeel en gezellig. De service was eigenlijk hetzelfde als de sfeer. Informeel, gezellig en open, maar ook goede kennis van de streek producten. Heel leuk!

Absoluut een aanrader! Wij gaan zeker nog eens terug!

Patrick van Enkhuijzen op 30 augustus 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het restaurant /oude boerderij/ Herberg is zeer sfeervol.
Netjes aangekleed met wit tafellinnen.
De bediening is zeer gastvrij en geeft je een welkom gevoel.
Heerlijk gegeten, erg leuke avond gehad!!

Anoniem op 28 augustus 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Op de website staat dat producten zoveel mogelijk uit de streek komen en zo mogelijk biologisch. Ik verwacht dan ook echt de smaak van de producten te proeven. Helaas was dit niet het geval. Ik herkende geen venkel in de venkel soep. Welke groente er op mijn vlees zat was mij niet duidelijk. Ook vond ik dat er relatief veel zout gebruikt wordt.
Heerlijke, goede koffie
De bediening was correct, echter straalde de ober geen gezelligheid uit, alsof hij geen plezier had in zijn werk. De jongere ober was prima.
Aankleding restaurant en uitstraling prima.
Conclusie: Ik had andere verwachtingen van het eten nadat ik de web site gelezen had. Eten niet altijd herkenbaar maar wel goed. Ober mag wat meer gezelligheid uitstralen.

Anoniem op 28 augustus 2013

5.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 7

T.o.v. andere ervaringen teleurstellend menu en bediening. Wel leuke locatie.

Anoniem op 26 augustus 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

wat wil je nog meer.het is prachtig weer en we gaan ri Vilsteren om te gaan eten in de Klomp.De ontvangst is prima en we beginnen in overleg lekker buiten met ons drankje.de ontvangst is prima en de uitleg over het eten is uitstekend.we eten de meeste produkten uit de streek.lekker klaargemaakt en heel goed geserveerd.we zijn met vrienden en we genieten alle vier van het eten,de bediening en de omgeving(waar af en toe een paar motoren langs komem knetteren maar dat mag de pret niet drukken?
de restaurant week was een mooie aanleiding om hier te gaan eten maar het zal vast niet de laatste keer zijn.

Anoniem op 26 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek aan ons door te geven.)

Chef-kok Bert Halman staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal. Eerlijk rundvlees komt uit Arriën en varkensvlees uit Lemele. Zuivelproducten uit Vilsteren en Haule, geitenkaas uit Rouveen. Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Biologische groentes halen wij op bij Landjuweel de Hoeven in Dalfsen. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken."

Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden