Knife fork icon red

Herberg De Klomp

8,7 (106 reviews)
96%

Wat 106 mensen zeggen over Herberg De Klomp

8.7
(106 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
96%
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het restaurant /oude boerderij/ Herberg is zeer sfeervol.
Netjes aangekleed met wit tafellinnen.
De bediening is zeer gastvrij en geeft je een welkom gevoel.
Heerlijk gegeten, erg leuke avond gehad!!

Anoniem op 28 augustus 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Op de website staat dat producten zoveel mogelijk uit de streek komen en zo mogelijk biologisch. Ik verwacht dan ook echt de smaak van de producten te proeven. Helaas was dit niet het geval. Ik herkende geen venkel in de venkel soep. Welke groente er op mijn vlees zat was mij niet duidelijk. Ook vond ik dat er rela...

Lees hele review

Op de website staat dat producten zoveel mogelijk uit de streek komen en zo mogelijk biologisch. Ik verwacht dan ook echt de smaak van de producten te proeven. Helaas was dit niet het geval. Ik herkende geen venkel in de venkel soep. Welke groente er op mijn vlees zat was mij niet duidelijk. Ook vond ik dat er relatief veel zout gebruikt wordt.
Heerlijke, goede koffie
De bediening was correct, echter straalde de ober geen gezelligheid uit, alsof hij geen plezier had in zijn werk. De jongere ober was prima.
Aankleding restaurant en uitstraling prima.
Conclusie: Ik had andere verwachtingen van het eten nadat ik de web site gelezen had. Eten niet altijd herkenbaar maar wel goed. Ober mag wat meer gezelligheid uitstralen.

Anoniem op 28 augustus 2013

5.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 7

T.o.v. andere ervaringen teleurstellend menu en bediening. Wel leuke locatie.

Anoniem op 26 augustus 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

wat wil je nog meer.het is prachtig weer en we gaan ri Vilsteren om te gaan eten in de Klomp.De ontvangst is prima en we beginnen in overleg lekker buiten met ons drankje.de ontvangst is prima en de uitleg over het eten is uitstekend.we eten de meeste produkten uit de streek.lekker klaargemaakt en heel goed geservee...

Lees hele review

wat wil je nog meer.het is prachtig weer en we gaan ri Vilsteren om te gaan eten in de Klomp.De ontvangst is prima en we beginnen in overleg lekker buiten met ons drankje.de ontvangst is prima en de uitleg over het eten is uitstekend.we eten de meeste produkten uit de streek.lekker klaargemaakt en heel goed geserveerd.we zijn met vrienden en we genieten alle vier van het eten,de bediening en de omgeving(waar af en toe een paar motoren langs komem knetteren maar dat mag de pret niet drukken?
de restaurant week was een mooie aanleiding om hier te gaan eten maar het zal vast niet de laatste keer zijn.

Anoniem op 26 augustus 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

BEDIENING WAS NETJES EN CORRECT. ZE KWAMEN NIET VAAK LANGS OM TE VRAGEN OF ER NOG IETS TE DRINKEN MOEST KOMEN. SOMMIGE ELEMENTEN IN HET ETEN KON SPANNENDER, IETS MEER SMAAK, FIJNER GESNEDEN (WEL LEKKER GEGETEN). BROODJES WAREN SUPER LEKKER, GOEDE RODE WIJN (ANDERE NIET GEHAD), LEKKERE KOFFIE. TERRASSTOELEN ZATEN NIE...

Lees hele review

BEDIENING WAS NETJES EN CORRECT. ZE KWAMEN NIET VAAK LANGS OM TE VRAGEN OF ER NOG IETS TE DRINKEN MOEST KOMEN. SOMMIGE ELEMENTEN IN HET ETEN KON SPANNENDER, IETS MEER SMAAK, FIJNER GESNEDEN (WEL LEKKER GEGETEN). BROODJES WAREN SUPER LEKKER, GOEDE RODE WIJN (ANDERE NIET GEHAD), LEKKERE KOFFIE. TERRASSTOELEN ZATEN NIET FIJN, TE VER ACHTEROVER, DUS JE LAG BIJNA IN DE STOEL IPV ZITTEN. BINNEN WAS HET DINER GEDEELTE MOOI AANGEKLEED EN DE TAFELS STONDEN NIET DICHT OP ELKAAR ZODAT JE ONGESTOORD KON PRATEN MET ELKAAR.

Anoniem op 25 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp, gelegen in Vilsteren, is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten. Naast de gerechten die op de dinerkaart staan kun je je ook altijd laten verrassen door de dagspecialiteiten. Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur, wat voor een unieke beleving zal zorgen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden