Knife fork icon red

Herberg De Klomp

8,7 (106 reviews)
96%

Wat 106 mensen zeggen over Herberg De Klomp

8.7
(106 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
96%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Samen met vrienden genoten van een verrassing menu. Heerlijk eten, gastvrij personeel en een hele sfeervolle omgeving. Bedankt voor de fijne avond!

Gea op 22 juli 2020
Geverifiëerd

"We hadden ons verheugd op deze avond"
5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

Op een zomeravond waarop het weer niet echt rustig was kwamen we aan. De ober liet ons geen keuze of we binnen wilden zitten of buiten. Op onze opmerking dat wij eigenlijk niet buiten wilden kregen we te horen dat als het buiten tegen zou vallen we dan naar binnen zouden mogen. Later bleek dat er klanten wel binnen ...

Lees hele review

Op een zomeravond waarop het weer niet echt rustig was kwamen we aan. De ober liet ons geen keuze of we binnen wilden zitten of buiten. Op onze opmerking dat wij eigenlijk niet buiten wilden kregen we te horen dat als het buiten tegen zou vallen we dan naar binnen zouden mogen. Later bleek dat er klanten wel binnen gingen eten. We hadden gekozen voor een drie gangen menu. Het voorafje was lekker en mooi opgediend. Bij de omschrijving van het tweede gerecht hadden we niet verwacht soep te krijgen. Krab en rivierkreeftjes duidt hier wat ons betreft niet direct op. De smaak was goed. Maar niet heel spannend opgediend. Op de wijnen moesten wij bijna steeds lang wachten. Een keer zolang dat mijn man zijn eten bijna op had. Jammer. Met meer aandacht voor de klant en klantvriendelijkheid zou de avond een stuk prettiger zijn geweest voor ons.

IdB op 21 juli 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gegeten, lekker buiten. Vriendelijk en attent personeel.

Cynthia op 14 juli 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten. Leuke aardige bediening. Was top.

J. Noordermeer op 16 maart 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten gisteren; mooie presentatie, prachtige kleuren op je bord en de smaak voortreffelijk. Aardige en vlotte dame en heer in de bediening; kortom...voor herhaling vatbaar

Dinie Pieters op 12 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Vilsterseweg 10 7734PD Vilsteren

Over Herberg De Klomp

Dineren in restaurant De Klomp, gelegen in Vilsteren, is puur genieten! Culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Ook serveren zij vegetarische gerechten en houden ze rekening met speciale diëten. Naast de gerechten die op de dinerkaart staan kun je je ook altijd laten verrassen door de dagspecialiteiten. Indien gewenst serveren zij jou met zorg geselecteerde wijnen passend bij je gerecht. De wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur, wat voor een unieke beleving zal zorgen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vilsteren e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden