't Raedthuys*

Frans
8,9 (912 reviews)
95%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 912 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 912 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Bezoek 22 april"
6.0 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 5

Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet, zeker niet met verwachting. Hoofdgerecht viel met name tegen.

Giuseppe op 23 april 2022
Geverifiëerd

"Verassend eten in een goede ambiance "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Mooie gerechten, verassende smaken, prachtige combi’s

Ellen Van Ommen op 18 april 2022
Geverifiëerd

"Fantastisch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch!! Terugkom gevoel 👍

Ria Dierking op 08 april 2022
Geverifiëerd

"Héérlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch eten, en perfecte service. Volop van genoten. Het zijn schilderijtjes die op het bord liggen. Veel smaaksensaties. Absolute aanrader!

Astrid op 08 april 2022
Geverifiëerd

"Een beetje teleurstelling"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Jammer genoeg was het eten een beetje saai - verwacht je niet van fine dining. Gelukkig waren de wijnen veel meer interessant. Jammer dat wij drie verschillende hosts hadden - verwacht je ook niet van fine dining.

Katrin Ivarsson op 18 december 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden