Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastische avond gehad!
Zeer vriendelijke bediening...
(kan ik van de eigenaresse niet zeggen; die er helaas op t laatst bijkwam)
Erg lekker en plezierig gegeten. Ook vegetarisch was goed.
De vele amuses waren een verrassing en heerlijk.
Heerlijk gegeten, bediening uitstekend compliment.
Zeer goede, leuke bediening, heerlijke amuses, voorgerecht ietwat uit balans, tussengerecht met heilbot heerlijk, hoofdgerecht ook zeer smaakvol en een goed nagerecht, zowel zoet als het kaasplankje. Man had een goed bijpassend wijnarrangement. Prima!
Prima avond. Hoofdmenu wat magertjes
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!