Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

't Raedthuys*

8,9 (872 reviews)

Wat 872 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9
(872 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"10 gangenmenu was fantastisch"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was een heerlijke avond! Het 10 gangenmenu smaakte vol treffelijk. We zaten sfeervol buiten en de service was top! Het was een heerlijk avondje uit en we kunnen het iedereen aanbevelen. We komen er zeker nog eens terug!

Small ca31aed4b8
Mark Luijckx op 13 augustus 2020
Geverifiëerd

"Heerlijke avond met 10 gangen proeverij"
7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

Op de warmste 8 augustus ooit zaten we in de tuin van restaurant 't Raedthuys te genieten van ons 10 gangen diner. In de tuin was het goed uit te houden, het is sfeervol en beschut en mooi aangelicht toen het donker werd. Het diner was een feestje, de borden zagen er prachtig uit met kleine, mooi opgemaakte, gerecht...

Lees hele review

Op de warmste 8 augustus ooit zaten we in de tuin van restaurant 't Raedthuys te genieten van ons 10 gangen diner. In de tuin was het goed uit te houden, het is sfeervol en beschut en mooi aangelicht toen het donker werd. Het diner was een feestje, de borden zagen er prachtig uit met kleine, mooi opgemaakte, gerechtjes. Er werd hoofdzakelijk vis geserveerd, inclusief een kreeftensoepje, één keer kwartel (dit vonden wij het minst lekker) en één Italiaans gerechtje met risotto rijst. Mooie en lekkere desserts en erg lekkere koffie met friandises. Het wijnarrangement was goed, al moet de sommelier nog wat werken aan zijn presentatie. Het had nu iets van een spreekbeurt op school. Sowieso waren wij af en toe wat verbaasd over bepaalde dingen in de service door sommige personeelsleden, onze waterglazen werden meermaals zo bruusk gevuld dat de spetters over de rand vlogen, en we kregen de indruk dat we vooral niet te veel moesten vragen, want die vragen werden wel beleefd, maar toch met voelbaar ongeduld, beantwoord.

R. Hummelman op 12 augustus 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk 10-gangenmenu genoten. Lekker buiten op het terras.
Het enige dat niet had gehoeven was ijs met colakruid. Maar dat is verwaarloosbaar bij de vele andere smaakexplosies.

Fred Veldhuisen op 10 augustus 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten, maar net niet speciaal genoeg"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij het Raedthuys, bijzondere gerechtjes met lekkere bijpassende wijnen in een prachtige tuin. Kleine minpuntjes waren de wat kille ontvangst en het gevoel gepushed te worden om champagne als apperatief te nemen en geen alternatieven aan te bieden.

Auke op 02 augustus 2020
Geverifiëerd

"topervaring!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

wij kozen voor het 10-gangenmenu. Zeer aangename ervaring, bij elke gang telkens geheel ander smaakpalet genieten waarbij elk gerecht een kunstwerk op zich is. Zeker combineren met het aangeboden wijnarrangement, elke wijn verrast weer. Zeer verzorgde, ontspannen en vriendeljjke service! Leuk is ook het contact/zicht met de keuken. Mooi pand met gezellig interieur. Een aanrader!!

J Jadoulle op 29 juli 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

Over 't Raedthuys*

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden