Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In een woord: Geweldig!
Op het laatste moment moest ik laten weten dat i.v.m. een plotselinge ziekenhuisopname twee vrienden niet konden komen. Daar werd niet moeilijk over gedaan, maan men vroeg mij wel u dit ook even te laten weten. Wij zijn dus met 4 i.p.v. 6 personen wezen lunchen op vrijdag 9 maart 2012. De ontvangst was bijzonder vri...
Lees hele reviewOp het laatste moment moest ik laten weten dat i.v.m. een plotselinge ziekenhuisopname twee vrienden niet konden komen. Daar werd niet moeilijk over gedaan, maan men vroeg mij wel u dit ook even te laten weten. Wij zijn dus met 4 i.p.v. 6 personen wezen lunchen op vrijdag 9 maart 2012. De ontvangst was bijzonder vriendelijk en voorkomend. Als aperitief werd door ons een glas cava besteld, dat aan tafel werd ingeschonken zodat wij konden zien welke cava het was. Tegelijk werden vier lekkere amuses geserveerd. Wij kregen een driegangen menu dat bestond uit visgerechten en een dessert. Gevraagd werd of dit onze instemming had. Na ons akkoord genoten wij van een voortreffelijke lunch met perfect daarbij passende wijnen. Al met al een bijzonder geslaagde middag en een goede reden om gauw weer, dan met de nu ontbrekende gasten, terug te komen.
Aardige mensen, houden rekening met je wensen, lekker eten en mooi restaurant. Kortom: top!
Super gegeten. Gerechten en amuses uitstekend Er wordt echt werk van gemaakt. De bediening is zeer bevlogen en communicatief zeer goed.
Heerlijk eten, personeel mag wat "losser"
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!