Wat 997 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voorgerecht, terrine met makreel, cornichons en zalm was smakelijk, maar een beetje overheersend. Hoofdgerecht, eendenborst met loempia van gekonfijte eendebout, was goed bereid en lekker net zoals het garnituur. Het nagerecht, gemarineerde ananas en knijpertje gevuld met roommengsel van ananas, witte chocolade met ...
Lees hele reviewVoorgerecht, terrine met makreel, cornichons en zalm was smakelijk, maar een beetje overheersend. Hoofdgerecht, eendenborst met loempia van gekonfijte eendebout, was goed bereid en lekker net zoals het garnituur. Het nagerecht, gemarineerde ananas en knijpertje gevuld met roommengsel van ananas, witte chocolade met de div.bijbehorende smaakmakers, was erg lekker. De amuses (2x!) waren veraasend en heerlijk. De wijnen van het wijnarrangement pasten heel goed bij de div. gangen en waren voortreffelijk. De bediening was heel correct en vriendelijk; vooral de jonge garde.
Na een gastvrij onthaal een prettige bediening door realtief veel personeel, heerlijke, uitgebalanceerde gerechten met uitstekend bijpassend wijnarrangement.
Wij hebben werkelijk heerlijk gegeten. We hebben ons laten verwennen en verrassen door het Raedthuys. We hebben genoten van alles, het was een feestje.
Een heerlijke avond gehad. Een gastvrij ontvangst. Een heerlijke kaart met verschillende amuses. Ook de bijpassende wijnen waren van een goed niveau. De bediening was goed op de hoogte van de kaart en was erg vriendelijk. Top-avond!
Ik vond dat de gangen elkaar te vlug opvolgde
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!