Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (840 reviews)

Wat 840 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9
(840 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteravond met vrienden hier heerlijk gegeten! De bediening, de gerechten en de wijnen waren goed op elkaar afgestemd. We hebben ervan genoten! Ga zo door, wij komen zeker nog een keer terug!

Imco Janssen op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben heerlijk gegeten en genoten van de service van de zeer vriendelijke medewerkers. Het heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan. Onze complimenten, we gaan hier zeker nog een keer genieten.

Ingrid Holstege op 29 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

zeer leuke avond, alleen wij zaten een beetje op een rare plaats, half weg de doorgang tocht
maar ik hoorde dat er 400 couverts in een week
ja dan moet je proppen !!!!!!

George Thijssen op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

geweldig avond waar gastheerschap hoop in het vaandel staat

Dinie Regeling op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zaterdag 28 augustus hebben wij heerlijk gegeten bij restaurant 't Raedthuys in Duiven. Alles klopte, de bediening was top, goede en vriendelijke ontvangst,goede uitleg over de gerechten en bij passende wijnen, die erg goed bij de gerechten pasten. De gerechten waren ook erg lekker en met zorg bereidt, er staan echt...

Lees hele review

Zaterdag 28 augustus hebben wij heerlijk gegeten bij restaurant 't Raedthuys in Duiven. Alles klopte, de bediening was top, goede en vriendelijke ontvangst,goede uitleg over de gerechten en bij passende wijnen, die erg goed bij de gerechten pasten. De gerechten waren ook erg lekker en met zorg bereidt, er staan echt mensen in de keuken die met liefde staan te koken volgens mij.Kortom wij hebben genoten,

Anja Hofman op 29 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

Over 't Raedthuys*

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie gecombineerd met een moderne uitstraling maken de ambiance prettig en warm. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden