Knife fork icon red

't Raedthuys*

€ 85,- € 59,50

Gastronomische 10-gangen Michelin proeverij

't Raedthuys*

8,9 (817)

Gastronomische 10-gangen Michelin proeverij € 85,- € 59,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomische 10-gangen Michelin proeverij
€ 85,- € 59,50

Gelegen op een prachtige locatie in het hart van Duiven vind je het culinaire restaurant ‘t Raedthuys. Dit fraaie restaurant met bijzonder mooi terras biedt de perfecte locatie voor een geweldig diner. Niet alleen geweldige proeverij van 10 gerechten, maar een bijzondere avond door de expertise van gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk.

Tijdens de proeverij zorgt chef-kok Hans den Engelsen er samen met zijn team voor dat je verrast wordt door creatieve gerechtjes. De proeverij wordt samengesteld met dagverse producten uit eigen streek, zoals buffelyoghurt uit Zevenaar. Genieten in optima forma!

De creativiteit en sublieme kookkunsten van sterchef Hans den Engelsen zijn niet onopgemerkt gebleven. ‘t Raedthuys is namelijk bekroond met een Michelinster, staat in de Lekker gids top100, en heeft ook nog eens 14 GaultMillau punten in bezit!

Ervaar het zelf! Boek snel een tafeltje bij ‘t Raedthuys* en vul je middag of avond met tien verrukkelijke gangen voor slechts € 59,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over 't Raedthuys*

8.9
(817 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Zoals gebruikelijk"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We komen hier jaarlijks, jaren vanuit Z.Vlaanderen. Dat heeft een reden: Goed om er te zijn, qua bediening, sfeer en keuken. Porties wat klein.

RAM op 04 november 2018

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Sfeervol restaurant, heerlijk gegeten en visueel is het ook helemaal af. Ook qua wijn past het helemaal.

Celina Derksen op 11 oktober 2018

"Aandacht en liefde"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijk ontvangen. Aandacht en tijd door personeel met verstand van eten en wijn.
Wel veel vis gegeten, wat meer afwisseling tussen vlees en vis wat leuk geweest. Sfeer is goed, goede ambiance en inrichting. Een extra plus voor het feit dat ze er aan hebben gedacht dat weer een jubileum vierde!

Conny op 06 oktober 2018

"Heerlijke middag!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heel last minute cadeautje aan onszelf voor ons 10-jarige huwelijk; een heerlijke lange lunch op een heerlijke zonnige dag. Persoonlijke service en heerlijke uitbreidingen op het restaurant week menu. Aanrader!

D. Rauwers op 03 oktober 2018

"Klant is koning?"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Wanner wordt klant-service een pijnlijke situatie...voor de klant?
Als je binnenkomt en zegt dat je gereserveerd hebt en je staat niet op de lijst.
“Ach, het spijt ons, weet u zeker dat het voor vandaag was? Kunt u een beetje opzij gaan, gasten kunnen er niet langs. Ondertussen zoeken wij naar een bevestegings email van dagen geleden (ziet u het voor u?) ondertussen vraagt die juvrouw het aan een andere dame die haar schouders optrekt. Eindelijk email gevonden, we mogen meelopen en worden aan een soort bijzettafeltje gezet. Vanaf dat moment was iedereen weer in zijn rol. Service goed, eten goed en prijs goed. (5€ pp korting vanuit de restaurantweek actie, vergeleken met hun echte prijs)
Hoe zou ik die binnenkomst anders aangepakt hebben?
“Ach, wat spijt ons deze situatie! Wilt u mij volgen naar de bar? U heeft gereserveerd via de “restaurant week?” Wij gaan even kijken wat er fout gegaan kan zijn. Kan ik u wat inschenken terwijl wij dit misverstand even uitzoeken? (Zij zoeken naar email en evt vragen ons hetzelfde te doen)
Wat is het verschil? Klanttevredenheid, en 1 drankje (als verontschuldeging van hun fout)
Het verschil? Zij lieten de fout bij ons (klant) tot wij het tegenovergestelde konden bewijzen.

Paul van den Bosch op 01 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

Over 't Raedthuys*

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat u verrassen door de meest originele smaakcombinaties wat ook nog eens een lust voor het oog.

Historie gecombineerd met een moderne uitstraling maken de ambiance prettig en warm. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten. De opvallende kunstwerken worden verzorgd door Wanrooij Fine art, welke steeds zorgen voor wisselende kunst.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden