Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, ook het vegetarische menu was lekker!
"Gelokt" door de hoge stand op de Gelderlanderlijst zijn we vol verwachting bij 't
Raedthuys gaan dineren. En het moet gezegd: dit restaurant maakt haar hoge rating volledig waar. We hebben voortreffelijk gegeten en genoten van allerlei heerlijke smaakcombinaties. Heerlijke onverwachte amuses, voortreffelijke wijne...
"Gelokt" door de hoge stand op de Gelderlanderlijst zijn we vol verwachting bij 't
Raedthuys gaan dineren. En het moet gezegd: dit restaurant maakt haar hoge rating volledig waar. We hebben voortreffelijk gegeten en genoten van allerlei heerlijke smaakcombinaties. Heerlijke onverwachte amuses, voortreffelijke wijnen , een deskundige en niet opdringerige bediening in een sfeervolle ambiance, maakten onze avond tot een culinair feedstje. Chapeau!
heerlijk en sfeervol gegeten / gastvrouw heel attent
verrassende gerechten / kortom uitstekend
Verrassende amuse. Prima ambiance. Culinair weer voortreffelijk
Het was weer voortreffelijk. Alles klopte. Ook het vegetarische eten was erg lekker en de bediening hoffelijk en met veel aandacht.Het extraatje voor onze mede dineerders, die geen koffie met friandises namen was erg attent.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!