Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten en werden verrast door alle extra's (amuses, mousse voor het nagerecht en nog iets lekkers bij de koffie). Aandachtspunten waren volgens ons dat er zoveel verschillende bedieningsmedewerkers aan onze tafel kwamen en dat er met een 'opmerking/klacht' over het hoofdgerecht niet iets gedaan werd.
leuke avond gehad goede ontvangst bediening was super! amuses heel lekker voorgerecht goed ook goede wijn er bij, hoofdgerecht minder erg flauw ook deze wijn vonden we minder lekker nagerecht lekker wijn ook goed al met al hadden we er iets meer van verwacht
Fantastisch gegeten, perfekte bediening,
lekkere amuses en goeie wijn, mooie locatie
Hans Crezee
Amuses waren heerlijk. Voor- en nagerecht waren prima. Hoofdgerecht was de portie wat aan de kleine kant. De spoon tussen hoofdgerecht en nagerecht was lekker verfrissend.
Koffie met friandises was als gewoonlijk weer geweldig (vooral de brownies).
Het menu was zeer uitgebreid met ook nog de nodige amuse's erbij. Het wijnarrangement was ook goed op de gerechten aangepast, vooral de Griekse wijn bij de kaasplank mocht er wezen!
De dames van de bediening deden hun uiterste best om het ons naar de zin te maken en legden ook alles goed uit, qua gerechten maar ook qua wijn! Alles keurig verzorgd, heb het idee dat ze voor een ster gaan...
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!