Wat 997 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten bij het Raedthuys!
Elk gerecht was een verrassende smaakbeleving op zichzelf!
Vriendelijke bediening, die weten wat ze op tafel zetten!
Bij elk gerecht werd verteld hoe het gemaakt was en wat er in zat en bijbehorende wijn werd keurig verteld waar het vandaan kwam en hoe de wijn tot zijn recht k...
Heerlijk gegeten bij het Raedthuys!
Elk gerecht was een verrassende smaakbeleving op zichzelf!
Vriendelijke bediening, die weten wat ze op tafel zetten!
Bij elk gerecht werd verteld hoe het gemaakt was en wat er in zat en bijbehorende wijn werd keurig verteld waar het vandaan kwam en hoe de wijn tot zijn recht komt.
Onze avond was een geweldige smaakbeleving, waarvan we met vrienden heerlijk hebben genoten.
Met recht een verrassing! Explosie van smaken, stuk voor stuk geweldig! Super bediening tot in de kleinste details verzorgd
Leuk om een keer te eten, en mee te kunnen maken. Fijne sfeer en prima eten.
We hadden het geluk buiten te kunnen zitten. De gerechten waren een feestje, mooie opmaak goede smaken. Bediening was aardig en behulpzaam, niet te opdringerig en het eten kwam in een goed tempo door. We hebben genoten.
Prettige ervaring met verrassende gerechtjes
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!