Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Steeds weer verrassend goed!
wij hebben een heerlijke avond gehad en we waren met 11 personen en avond verliep geweldig namens ons allemaal dank
wij hebben heerlijk gegeten
Wij hebben genoten en zijn heel erg verwend door Karina en Hans.Het zag er uit als een schilderij wat er op het bord lag,en het smaakte heerlijk.Wij geven jullie een dikke 9 nu we toch een cijfer moeten geven.Wij komen graag weer bij jullie terug.Hartelijke groeten Jan en Marjo.(De vorige waardering is per ongeluk verkeerd gegaan,maar hij was weg voor ik er erg in had.)
Wat een geweldige avond in een geweldig restaurant. En dat na teleurstallende ervaringen tijdens restaurantweek bij andere restaurants. Het kan dus ook goed zijn tijdens zo'n week. Complimenten voor het personeel. Zowel keuken als bediening.
Het eten was perfect, en de bediening uitmuntend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!