Knife fork icon red

Wad Oars

8,0 (12 reviews)

Wat 12 mensen zeggen over Wad Oars

8.0
(12 reviews)
Eten
8.0
Service
8.1
Sfeer
7.8
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

werd op dag van reservering keurig gebeld dat vanwege ziekte het diner nier kon doorgaan. maar we waren wanneer we ook kwamen welkom en voor dezelfde prijs.
het verrassingsmenu was ook echt een verrassing. gewerkt wordt met regionale produkten en seizoengebonden onderdelen. we hebben smakelij...

Lees hele review

werd op dag van reservering keurig gebeld dat vanwege ziekte het diner nier kon doorgaan. maar we waren wanneer we ook kwamen welkom en voor dezelfde prijs.
het verrassingsmenu was ook echt een verrassing. gewerkt wordt met regionale produkten en seizoengebonden onderdelen. we hebben smakelijk gegeten.
een klein minpuntje was dat bij afrekening men niet wist dat wij online al betaald hadden.

ton grimbergen op 06 september 2013

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Wad Oars is geen dertien in een dozijn restaurant. Er wordt gewerkt met heerlijke kruiden en het varkensvlees was niet alleen van bijzondere kwaliteit, maar ook heerlijk bereid. Zowel de witte als ook de rode wijn sloten uitstekend aan bij respectievelijk het voorgerecht en het hoofdgerecht. Het dessert was gevariee...

Lees hele review

Wad Oars is geen dertien in een dozijn restaurant. Er wordt gewerkt met heerlijke kruiden en het varkensvlees was niet alleen van bijzondere kwaliteit, maar ook heerlijk bereid. Zowel de witte als ook de rode wijn sloten uitstekend aan bij respectievelijk het voorgerecht en het hoofdgerecht. Het dessert was gevarieerd met zachte cheese cake en veel bij het seizoen horende vruchten.
Al met al heerlijk gegeten

Luuc Mur op 01 september 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Mijn verjaardag valt ook dit jaar in de week vóór de week van het restaurant.Langzamerhand wordt het een traditie dat ik van een goede vriendin een diner kado krijg. Lekker eten en lekker bijpraten. De keuze valt op Wad Oars in Anjum vanwege de afstand, het ligt vrijwel in het midden tussen onze woonplekken. We gen...

Lees hele review

Mijn verjaardag valt ook dit jaar in de week vóór de week van het restaurant.Langzamerhand wordt het een traditie dat ik van een goede vriendin een diner kado krijg. Lekker eten en lekker bijpraten. De keuze valt op Wad Oars in Anjum vanwege de afstand, het ligt vrijwel in het midden tussen onze woonplekken. We genieten van een drankje op de loungebanken van het terras in de nog warme avondzon. Als de zon verdwijnt is het tijd om plaats te nemen in het restaurant, we hebben de tafel voor de uitslaande deuren, een beetje binnen/buiten dus. De amuse is veelbelovend,de algemene indruk is een beetje zoet, dit geldt zeker voor het voorgerecht: zoetzure makreel met ditjes en datjes de ober kent ze niet allemaal uit het hoofd ,hij moet af en toe even spieken op zijn kaartje en heeft desondanks toch nog vergeten de gember te vermelden.
Wel verrassende combinaties. Het zoete zet zich ook voort in het hoofdgerecht. Stiekum hadden we gedacht rundvlees voorgeschoteld te krijgen van slager Hoekstra uit Anjum , beroemd vanweg het kweldervlees. Het varkensvlees is goed gegaard en royaal opgemaakt op het bord met zoete vijgenpuree. Met frietjes en sla.
We hebben geen BOBmaar besluiten dat een glas rode wijn kan, jammer genoeg is de wijn niet te drinken, te lang open gestaan, bruin en duidelijk geoxideerd. De ober neemt de beide glazen mee,ergens achter in de zaak wordt wat gemompeld en dan na dit topoverleg komt de ober terug met twee nieuwe glazen wijn.Kan gebeuren. Het nagerecht is een fleurig bord met allerlei kleine lekkernijen van onder ander sorbetijs,koekkruim,snoepjes,rode bessen en bramen Ook hier heeft de ober een spiekbriefje nodig. Het is al donker als we naar buiten gaan, de avond is voorbij gevlogen. Op weg naar onze auto's wordt het restaurant besproken, de een houdt van het zoete, de ander vindt het iets te veel zoet. In ieder geval was het zeer gezellig.

Reinie Bos op 29 augustus 2013

8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Fijn loungeterras, binnen leuke inrichting, gezellige bediening. Eten redelijk

Anoniem op 29 augustus 2013

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Afgelopen zaterdag, 24 augustus, hebben wij met 2 personen gegeten bij Wad Oars.
We hadden het 3 gangen menu van de week van het restaurant.
Kan me niet herinneren wanneer en of ik ooit zo lekker heb gegeten.
De combinaties van de gerechten, zoet, zout, zuur, de texturen, hard zacht. Uit de kunst. Aparte gerechtj...

Lees hele review

Afgelopen zaterdag, 24 augustus, hebben wij met 2 personen gegeten bij Wad Oars.
We hadden het 3 gangen menu van de week van het restaurant.
Kan me niet herinneren wanneer en of ik ooit zo lekker heb gegeten.
De combinaties van de gerechten, zoet, zout, zuur, de texturen, hard zacht. Uit de kunst. Aparte gerechtjes met aparte smaken, maar wel goed bij elkaar passend.
Voorgerecht met in het zuur gemarineerde makreel, met marshmellow blokjes van kokos, schuimpjes van limoen en saus met gember. Je zou het niet zelf bij elkaar bedenken, maar erg lekker was het.
Ik vond het jammer dat we maar 3 gangen hadden. Gelukkig hebben ze ook een 6 gangen verrassingsmenu. Daar zou ik nog wel eens voor terug willen gaan.
Wij zullen zeker nog eens gaan eten bij dit restaurant.

Dominique Lammers op 26 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Anjum e.o.

Singel 5 9133 NH Anjum

Over Wad Oars

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Anjum e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden