Restaurant Mardaga

Belgisch, Frans, Modern | €€€
8,5 (158 reviews)
94% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 158 mensen zeggen over Restaurant Mardaga

8.5 Gebaseerd op 158 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dineren met allergenen "
5.3 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 7

In de reservatie en op locatie aangekaart dat ik allergenen heb ( en nee niet voor de fun), ik vraag nog extra mag ik dat eten… ja ja … komt ze 5 min later met ow dat mag toch niet.
Gelukkig nog niet veel van gegeten, gelukkig alles onder controle kunnen houden met medicatie.
Jammer dat ze hier zo nonchalant mee...

Lees hele review

In de reservatie en op locatie aangekaart dat ik allergenen heb ( en nee niet voor de fun), ik vraag nog extra mag ik dat eten… ja ja … komt ze 5 min later met ow dat mag toch niet.
Gelukkig nog niet veel van gegeten, gelukkig alles onder controle kunnen houden met medicatie.
Jammer dat ze hier zo nonchalant mee omgaan.

Dit kan voor mij grote gevolgen hebben en stelde mij dus niet gerust. Heb van de rest van mn diner dus niet kunnen genieten en veel dingen laten liggen omdat er een gebrek aan vertrouwen in de kennis was.

Hoop dat ze hier in de toekomst iets aan gaan doen.

Ze hadden ook weinig moeite gedaan om alternatieve te verzinnen of te bereiden, veel zaken gewoon weg gelaten. Maar toch volle pot moeten betalen.

Voor mij geen veilig gevoel en al zeker zonde van het “dure” etentje.

Advies: met allergenen zeker geen go.

S op 15 juni 2024
Geverifiëerd

"Ok"
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

Fijne middag gehad

Viv op 10 juni 2024
Geverifiëerd

"Lekker gegeten, goed bediend, wijn zou lekkerder zijn geweest in aangepast glas"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Eten perfect, maar bij een fles wijn uit de Bourgogne had ik wel aangepaste glazen verwacht

Chris Broeders op 04 juni 2024
Geverifiëerd

"Duur voor de geboden kwaliteit"
6.0 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 7

4 gangen menu genoten. Kwaliteit eten was redelijk/goed afhankelijk van het gerecht. Hoeveelheid was echter te weinig; 2 personen hadden te weinig gegeten. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer matig. Storend is dat je de keuze krijgt uit 2 desserts en achteraf een meerprijs wordt berekend bij 3 desserts van de 4 desserts, zonder dit vooraf te melden.

Paul Otten op 29 april 2024
Geverifiëerd

"Toplocatie "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel fijne menu,lekkere verrassende combinaties , in een fijne rustige sfeer!

Mayte op 22 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in As e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Mardaga

Keuken: Belgisch, Frans, Modern

Al meer dan 107 jaar is Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg, het Nationaal Park Hoge Kempen. In het restaurant draait het om het product en de gast. Met aandacht voor het product serveren ze hier een klassieke Frans - Belgische keuken met hier en daar wat moderne toetsen.

Het gastronomisch restaurant is één van de grote troeven van Hotel Restaurant Mardaga. Laat je verleiden door de verfijnde keuken op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Alle gerechten worden op een pure manier klaargemaakt om zo de natuurlijke smaken het best tot hun recht te laten komen. De uitgebreide wijnkaart is ook zeker de moeite voor de echte wijnliefhebber.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in As e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden