Knife fork icon red

Gasterij de Thuishaven

8,4 (7 reviews)

Wat 7 mensen zeggen over Gasterij de Thuishaven

8.4
(7 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Gastvrij en goed"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Een gastvrije en vriendelijke ontvangst en bediening. De kwaliteit van het eten is eerlijk goed. Het aangeboden menu vonden we niet zo bij elkaar passen, maar de kwaliteit van de afzonderlijke gerechten was prima. Als je de tijd hebt om in een ontspannen sfeer goed te dineren is Gasterij de Thuishaven een aanrader!

Chanel op 12 mei 2016

"Verrassend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben tijdens de Restaurantweek genoten van het 3-gangen verrassingsmenu bij Gasterij de Thuishaven. We werden vriendelijk ontvangen en de bediening was enthousiast en kundig. Vooral het dessert met asperges was verrassend en viel goed in de smaak. Ga zo door!

Jeanette op 11 april 2016

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Super lekker gegeten met de juiste wijn bij de gerechten. Heel apart was het toetje. Nog nooit asperge's gegeten als nagerecht. De koffie is ook subliem. Als je goed wil eten met natuurlijke producten voor een reële prijs moet je hier echt eens gaan eten.

Zeeland/brabant op 04 april 2016

"Heel gezellige avond"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben met z'n vieren gezellig "getafeld". Het eten was heel lekker, de wijn prima, de sfeer heel gezellig en de bediening uitstekend.
Gasterij "De Thuishaven": een aanrader dus !

Udo Lehmann op 04 april 2016

"Heerlijk"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten was heerlijk. Als voorgerecht hadden we een aziatische salade met spinazie en gerookte eendenbout met een heerlijke frisse dressing. Als hoofdgerecht hadden we een gestoofde ribeye die heerlijk mals en zo gestoofd was dat je er met je vork door heen kon.
Het toetje was prima.
Goede ambiance, leuk huiskamergevoel. Prima bediening.

Joyce Schelfhout op 31 augustus 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Terneuzen e.o.

De Blokken 1 4531 GN Terneuzen

Over Gasterij de Thuishaven

Sinds April 1998 staat Ronald Meijer aan het roer van Pays de Mer. Begrippen die hij en zijn team belangrijk vinden zijn kwaliteit, sfeer en gezelligheid. Begonnen als een croissanterie werd Pays de Mer al snel uitgebreid naar een lunchroom. Sinds 1 september hebben we Pays de Mer vaarwel gezegd en zijn we gestart met onze nieuwe droom: Gasterij de Thuishaven


Waarom een gasterij?  Stelt u zich eens voor: op het terras serveert men een heerlijk lunchgerecht, op het tafeltje er naast drinken er twee vriendinnen een heerlijk wit wijntje (een Slurp-wijn van Ilja Gort !), binnen in de zaak smult een vakantie-vierend gezinnetje van de pannenkoeken, aan een ander tafeltje geniet een echtpaar van een Cappuccino en een huisgemaakte appelbol, 2 zakenlieden smullen van de Uitsmijter Rosbief tijdens hun lunch-vergadering terwijl een vrouw een reservering maakt voor een overheerlijk 3-gangendiner om de verjaardag van oma te vieren. Dat is Gasterij de Thuishaven in vogelvlucht.


Ronald Meijer is een echte horeca-man. Hij straalt dat ook uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij daar ook al verschillende prijzen bij heeft gewonnen. Hij is als Horecaheld gekozen in het jaar …….. en in 2013 werd de koffie dan ook gekozen als de beste van Zeeland (!). Ronald is dan ook een gediplomeerd Barista! Bijna alles wordt zelf door Ronald en zijn team gemaakt: van de Vlaamse Stoverij tot en met de appelbollen.


Dit Terneuzense horecabedrijf van Ronald Meijer is er voor iedereen. Op deze website ontdekt u de vele mogelijkheden van de gezelligste woonkamer van Terneuzen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Terneuzen e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden