Knife fork icon red

Flavours

8,4 (4 reviews)

Wat 4 mensen zeggen over Flavours

8.4
(4 reviews)
Eten
9.0
Service
8.3
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"Restaurantweek"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Verwelkomt met een heerlijke cocktail en daarna een subliem 4 gangen menu. We hebben heerlijk gegeten.

Henriette op 13 april 2016

"2de keer - weer prima!"
7.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 5

We gingen voor de 2de keer in 1 maand tijd, gewoonweg omdat we de eerste keer aangenaam verrast waren. De verwachtingen lagen dus hoog en het eten was weer heel erg top. Wel zijn er deze keer veranderingen doorgevoerd, die voor ons minder aangenaam waren, aangezien we er de eerste keer niet mee geconfronteerd werd...

Lees hele review

We gingen voor de 2de keer in 1 maand tijd, gewoonweg omdat we de eerste keer aangenaam verrast waren. De verwachtingen lagen dus hoog en het eten was weer heel erg top. Wel zijn er deze keer veranderingen doorgevoerd, die voor ons minder aangenaam waren, aangezien we er de eerste keer niet mee geconfronteerd werden:
1) Bestelden we een maand geleden een gin tonic, dan kreeg je een glas met gin en een flesje tonic apart, wat veel meer presenteert, dan een met beiden gevuld glas. Zo kan je het ook niet meer toevoegen naar eigen smaak en zijn de "hoeveelheden" beduidend kleinder. Qua presentatie trok het glas deze keer 'op niet veel'.
2) Bestelden we een maand geleden een menu, dan kregen we de koffiefriandises erbij. Nu betaalden we 5 EUR extra. Zoiets mag -wat mij betreft- bij de bestelling gezegd worden. Wij vertelden onze gasten namelijk dat 4 gangen meer dan genoeg was, gezien alles wat je erbij krijgt, maar nu moesten we dat apart betalen. Zonder twijfel hadden zij dan veel liever een gewoon gerecht genomen. Voor deze friandises betaal je 5 EUR, terwijl je voor een gerecht 9 EUR betaalt... niet in verhouding, maar wel begrijpelijk dat ze uit hun kosten willen geraken.
Hoe dan ook, wij zullen nog vele keren teruggaan voor het eten, als ze ons niet telkens opnieuw onaangenaam verrassen met zulke aanpassingen.
Qua zitruimte is het top. 2x kou gehad, maar na melding verwarming hoger gezet, wat aangenaam was. De loungeruimte was zeer lawaaierig.
Maar dat eten... het blijft overheerlijk en de bediening erg vriendelijk!

Pali op 12 april 2016

"Petje af!"
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Bij ontvangst met een cocktail van het huis en amuses werd de de de toon zet voor een geweldig verrassend menu. Prachtig opgemaakte borden met daarop mooie produkten, smaakbommetjes volgden. Flavours met zijn jonge team is een sterke kandidaat voor een Bib Gourmand. Weert heeft nu 2 top restaurants in 1 straat!

Marianne van Laer op 02 april 2016

"Wat een TOPavond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben gisteren letterlijk GENOTEN van het 5-gangen Restaurantweek-menu.
Begonnen met een drankje in de cocktailbar, vervolgens aan tafel verrast met een aantal inleidende amuses gevolgd door een serie zéér smakelijke en prachtig opgemaakte gerechten.

Naast een absolute topchef was ook de bediening zéér vrien...

Lees hele review

We hebben gisteren letterlijk GENOTEN van het 5-gangen Restaurantweek-menu.
Begonnen met een drankje in de cocktailbar, vervolgens aan tafel verrast met een aantal inleidende amuses gevolgd door een serie zéér smakelijke en prachtig opgemaakte gerechten.

Naast een absolute topchef was ook de bediening zéér vriendelijk en uitermate kundig. Duidelijke uitleg bij alle gerechten, goede parate kennis van de verschillende wijnen.

Toen we een vraag hadden over een bepaalde bereiding (pastinaak-crême) kwam de chefkok hoogstpersoonlijk tekst en uitleg geven.

De laatste keer dat we Flavours bezochten was nog onder het 'oude' team, we kunnen iedereen verzekeren dat de algehele beleving er alleen maar beter op is geworden.

Chapeau!

Dennis Hendrikx op 31 maart 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Weert e.o.

Hoogstraat 28 6001 EV Weert

Over Flavours

Flavours Restaurant in Weert verwelkomt je. Een uniek concept in de regio. Genieten van pure smaken en mooie wijnen.


Ongedwongen een heerlijk avondje uit!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Weert e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden