Knife fork icon red

Niven*

€ 110,- € 69,50

Gastronomisch Sterren Sterren 10-gangen Proeverijmenu

Deal
Gastronomisch Sterren Sterren 10-gangen Proeverijmenu
€ 110,- € 69,50

Bij sterrenrestaurant Niven* wordt er gekookt met 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor het restaurant is deze 80/20 filosofie helder én logisch; in haar keuken gaan groenten altijd voor.

Restaurant Niven in Rijswijk is een toprestaurant in het prachtige groene hart van Nederland. De bekende chef-kok Niven Kunz heeft keihard gewerkt om zijn restaurant naar een culinair topniveau te brengen en draagt al sinds 2010 een welverdiende Michelin ster met zich mee.

Met wie kom jij genieten van dit waanzinnige 10-gangen Michelin Sterren Proeverijmenu?

Dit restaurant kan helaas geen rekening houden met een volledig lactose vrij of veganistisch dieet.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Niven*

8.1
(315 reviews)
Eten
8.4
Service
7.9
Sfeer
7.9
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voortreffelijk gegeten. Alle gerechten zagen er prachtig uit alsof het kleine schilderijtjes zijn. Bediening was super en een hele mooie locatie.

Annemiek op Vandaag

4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

Eten valt erg tegen en ober/manager was onvriendelijk. Er zat een haar in het eten en werd geen excuuse aangeboden. De manager zei: “jullie moeten wel weten dat dit klein en licht (blond haartje) is.Dat is moeilijk te zien”. 😂 maar toch zat er een haar en dan geen excuus

Jane op Gister

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Delicious, suprising, light, healthy, cosy, perfect!

Luc op 16 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben met een groep van 8 personen bij Niven gegeten en het was een geweldige ervaring! De service was heel goed en de sfeer ook, dat mag ook wel voor een sterrenrestaurant. De gerechten waren verrassend en erg lekker. Het enige wat we een beetje jammer vonden was het advies over de wijnen. We vroegen om een minder zure wijn en kregen een zuurdere. Bij het proeven gaven we dat aan, maar het kwam bij ons over alsof we die wijn moesten opdrinken, omdat de fles voor ons was opengetrokken. Desalniettemin hebben wij erg genoten van de avond.

Het Blok op 13 maart 2019

"Goed maar niet sterwaardig"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Wij boekten en aten het menu dat via de restaurant weken actie werd aangeboden. Dat blijkt qua gerechten een deel te zijn van een op dat moment op de kaart aangeboden menu. Het zijn zowel minder gerechten als ook aanzienlijk kleinere porties. Om het aan te vullen namen wij een supplement, maar ook dot supplement a € 15 pp was een stuk kleiner dan bij het menu van de kaart. We konden het goed vergelijken omdat de gasten aan de tafel naast ons via het reguliere menu - dus geen actie- hetzelfde aten. Ik vind dat als je met een dergelijke actie nieuwe klanten wilt werven doe je het goed of doe het helemaal niet. Nu liepen we letterlijk met trek de deur uit.
Op zich waren het prachtige gerechten. Mooi opgemaakt en zeer smakelijk. Maar goed is voor een restaurant met een Michelin ster niet goed genoeg. Ik heb geen verrassende smaakcombinaties ontdekt. Heen smaakexplosies. Kortom: zeer goed maar niet ster- waardig. Bediening was wel ok, maar niet meer dan dat.

Antoon Leurs op 13 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.

Delftweg 58 2289 AL Rijswijk

Over Niven*

Niven Kunz is pas 35 jaar en heeft al bijna tien jaar een Michelin-ster.

Koken met groente in de hoofdrol vindt hij cool. Hierom kookt hij volgens het 80/20 principe; met 80% groente en 20% vlees en vis.

Zijn keuken is licht en duurzaam en het seizoen en marktaanbod bepalen zijn menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen ‘achtertuin’: Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden