Eindeloos

Klassiek, Modern | €€€
8,6 (140 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Eindeloos

Wat 140 mensen zeggen over Eindeloos

8.6 Gebaseerd op 140 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"heerlijk en prachtig eten!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

voortreffelijke eetervaring met heerlijke hedendaagse gerechten
verrassende combinaties

Ringeling op 20 maart 2014

"Genoten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Wat een verwennerij bij Eindeloos. Een warm welkom door de gastheer en de gehele avond zijn wij enthousiast en goed bediend. En het eten... verrukkelijk! Er ligt passie op je bord. Een feestje om bij Eindeloos te mogen eten. En de amuses zijn een cadeautje.

Ellen op 19 maart 2014

"Eindeloos Restaurantweek"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben goed en lekker gegeten, natuurlijk wordt het altijd duurder dan gepland.
Wel hebben wij het een beetje gehad met alle liflafjes en hebben liever iets waar je meer dan een hap van kan nemen.

E & B op 15 maart 2014

"Eindeloos genoten!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Toen we binnen kwamen in het mooie, klassiek ingerichte pand werden we hartelijk ontvangen door een van de gastheren en begeleidt naar onze tafel. Een prachtig plekje vonden wij zelf! Eindeloos is klassiek ingericht en de ruimte is goed benut! Er hing een gemoedelijke sfeer.
De bediening is goed op elkaar ingewerk...

Lees hele review

Toen we binnen kwamen in het mooie, klassiek ingerichte pand werden we hartelijk ontvangen door een van de gastheren en begeleidt naar onze tafel. Een prachtig plekje vonden wij zelf! Eindeloos is klassiek ingericht en de ruimte is goed benut! Er hing een gemoedelijke sfeer.
De bediening is goed op elkaar ingewerkt en waren allemaal zeer vriendelijk en vertelden ons graag meer over de producten waarmee wordt gewerkt. Er is ook veel kennis van wijn en drank aanwezig.
Het eten; natuurlijk het belangrijkste; was voortreffelijk. Met de amuses en het lichte voorgerecht werd opgebouwd naar het hoofdgerecht, waarvan het vlees (kalfslende) werkelijk heerlijk bereidt was, zo mals en op smaak. Het toetje was een ware klapper; rodekool ijs! Voor mij een eerste keer. Een bijzondere smaak, intens en machtig. Zoals de kok zei (welke met ons afrekende en ons naar de avond vroeg, weer een pluspuntje) "daar hoef je maar een klein bolletje van". De combinatie met pure chocola en sinaasappel was hiernaast hemels, of moet ik zeggen, eindeloos genieten. Het kaasplankje tussendoor was ook een pluspunt en wil ik iedereen aanraden. Heerlijke kazen! Van geitenkaas uit Lippenhuizen tot de heerlijkste brie uit Frankrijk. Heerlijk! Tot slot heerlijk afgesloten met een kopje koffie, waarbij huisgemaakte Madeleines met vanille saus werden geserveerd. De laatste traktatie en onze maag was heerlijk gevuld! De gastvrouw stond al op ons te wachten bij de deur. Een prachtige avond en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

R. De vries op 15 maart 2014

"Verfijnd & fijn"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Genoten van een prima avond uit eten.
Als je het doet, doe het dan goed. Dat geldt zeker voor een diner in Eindeloos. Verfijnde ingrediënten die visueel fraai worden gepresenteerd. Er is aandacht voor de gast van begin tot eind. Uit eten wordt zo echt een lekker feestje.

maaike venema op 14 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Eindeloos

Keuken: Klassiek, Modern

Puur genieten van echte producten? Dan ben je bij restaurant Eindeloos in Leeuwarden aan het juiste adres! In dit restaurant staan gastvrijheid en gastronomie voorop.

Eigenaar en chef-kok Willem Schaafsma staat aan het roer van de keuken, waar hij overheerlijke smaakcombinaties creëert. Zijn kookstijl is klassiek maar modern gepresenteerd, gerechten met een balans tussen hartig, mooie zuren en verteerbaarheid.

Gastheer en Sommelier Ilja Vermunt zal er alles aan doen om van jouw avond een onvergetelijke ervaring te maken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden