Knife fork icon red

Restaurant Ivory

8,7 (214 reviews)
100%

Wat 214 mensen zeggen over Restaurant Ivory

8.7
(214 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.2
100%
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Samen met mijn moeder een 6 gangen amuse menu als lunch genomen. Wat een heerlijkheid! Prachtige smaken, mooie structuren, goede porties, borden mooi opgemaakt en net anders dan anders. Doordat het heel rustig was (i.v.m lunch) had de chef, die ons zelf zijn gerechten bracht, ook tijd om met ons te kletsen wat het e...

Lees hele review

Samen met mijn moeder een 6 gangen amuse menu als lunch genomen. Wat een heerlijkheid! Prachtige smaken, mooie structuren, goede porties, borden mooi opgemaakt en net anders dan anders. Doordat het heel rustig was (i.v.m lunch) had de chef, die ons zelf zijn gerechten bracht, ook tijd om met ons te kletsen wat het extra leuk maakte. Wat een enthousiasme en passie heeft deze man! Wij werden er helemaal blij van en komen zeker terug als we weer eens in de buurt zijn!

Danusia Tigcheler op 28 september 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Leuk restaurant in hartje Nijmegen

carla van de Laar op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Genoten "
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Genoten van een overheerlijke 6-gangen lunch! De chef is een jong talent met verrassende gerechtjes. Alleen het interieur paste niet helemaal bij onze stijl.

S. Binnendijk op 21 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Aangename avond in Ivory dankzij smakelijke gerechten (en dito wijnpairing) en hartelijke, attente bediening in comfortabele ambiance. Blijft een van onze favoriete restaurants in Nijmegen.

Noviomagum op 20 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten in gezellige ambiance"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben heerlijk gegeten bij Ivory. Kozen het 5-gangen verrassingsmenu en het waren tig prachtig samengestelde smaken en kunstwerkjes op het bord. De bijpassende wijnen kwamen goed tot zijn recht en werden aan tafel professioneel toegelicht. Soms beetje hakkelende bediening bij het uitserveren, maar absoluut auth...

Lees hele review

Wij hebben heerlijk gegeten bij Ivory. Kozen het 5-gangen verrassingsmenu en het waren tig prachtig samengestelde smaken en kunstwerkjes op het bord. De bijpassende wijnen kwamen goed tot zijn recht en werden aan tafel professioneel toegelicht. Soms beetje hakkelende bediening bij het uitserveren, maar absoluut authentiek en gaf het veel charme. De sfeer doet wat kaal aan als je buiten langsloopt en het vele wit ziet, maar van binnen voelt het warm en gezellig. Wij vinden Ivory een aanrader voor een culinaire avond uit!

Small c1f7c3f8a5 Small f5eb2ed939
Suzan op 20 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Wintersoord 2 6511 RR Nijmegen

Over Restaurant Ivory

Op loopafstand van de Waalkade in Nijmegen is het restaurant Ivory te vinden.

Het restaurant biedt je elke avond een culinair avontuur, in een ontspannen ambiance.
De chef bereidt met zijn team gerechten van de Franse keuken. Deze zijn gecombineerd met invloeden uit overal ter wereld. Bij elk kunstwerk dat op tafel wordt gezet, is er een geweldige bijpassende wijn beschikbaar.

Ontdek zelf dit culinaire avontuur!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden