Knife fork icon red

Restaurant Ivory

€ 50,- € 33,95

Subliem 5-gangen amuse menu

Restaurant Ivory

8,7 (203 reviews)

Subliem 5-gangen amuse menu € 50,- € 33,95

Reserveer een tafel

Deal
Subliem 5-gangen amuse menu
€ 50,- € 33,95

Bij Restaurant Ivory, gelegen in hartje Nijmegen, kun je genieten van voortreffelijke gerechten die met passie en liefde geserveerd worden. Naast de fenomenale gerechten van seizoensgebonden producten heeft restaurant Ivory een fantastische wijnkaart. Dankzij de ongedwongen sfeer en het vriendelijke personeel kan je hier volledig ontspannen en nog meer genieten van de sublieme gerechten tijdens een subliem 5-gangen amuse menu.

Zie jij dit ook al helemaal voor je? Wacht dan niet langer en reserveer snel een subliem 5-gangen amuse menu voor maar € 33,95 p.p.!

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Subliem 6-gangen amuse menu
€ 60,- € 39,95

Bij Restaurant Ivory kun je nu in een ontspannen sfeer genieten van een fantastische 6-gangen amuse lunch. Restaurant Ivory is gevestigd in het altijd gezellige Nijmegen en werkt met verse en seizoensgebonden producten. Naast de voortreffelijke gerechten kan je hier ook genieten van de vele fantastische wijnen. Maak je middag Nijmegen compleet en laat je in de watten leggen bij dit heerlijke Franse georiënteerde restaurant!

Met wie kom jij gezellig langs om te genieten van dit sublieme 6-gangen amuse menu voor maar € 39,95 p.p.?

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakvol 5-gangen diner
€ 59,- € 39,95

Bij Restaurant Ivory kun je in een ontspannen sfeer genieten van een fantastische culinaire avond. Restaurant Ivory, gelegen in hartje Nijmegen, maakt gebruik van seizoensgebonden producten van hoogstaande kwaliteit. Naast de voortreffelijke gerechten en mooie menukaart beschikt restaurant Ivory ook over een fenomenale wijnkaart. Daarnaast zal het bedienend personeel ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Wil je ook graag op culinaire reis en je in de watten laten leggen in dit heerlijke Franse georiënteerde restaurant? Wacht dan niet langer en reserveer snel een tafeltje voor een smaakvolle 5-gangen diner voor slechts € 39,95!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 203 mensen zeggen over Restaurant Ivory

8.7
(203 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.2
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

prima, heerlijk gegeten, uitstekende bediening

Anoniem op 03 september 2012

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Restaurant zal lekker vol en daardoor gezellige sfeer. Chef kok liet zich af en toe zien bij enkele gasten om gerecht toe te lichten, deed hij overigens niet bij gasten van de restaurantweek. Chef kok was jong en dat bleek ook uit de gerechten. Hier ontbrak de ervaring om echt te verassen. 1e gerecht was simpel en ...

Lees hele review

Restaurant zal lekker vol en daardoor gezellige sfeer. Chef kok liet zich af en toe zien bij enkele gasten om gerecht toe te lichten, deed hij overigens niet bij gasten van de restaurantweek. Chef kok was jong en dat bleek ook uit de gerechten. Hier ontbrak de ervaring om echt te verassen. 1e gerecht was simpel en had wat mij betreft wat meer aandacht kunnen krijgen. De andere gangen waren goed maar bijj geen hiervan hadden wij het gevoel iets aparts voorgezet te hebben gekregen.
Als afsluiter koffie besteld. Hierbij iets extra serveren had volgens mij iets kunnen toevoegen

Doretia Schot op 03 september 2012

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten bij Ivory. Leuke enthousiaste mensen en perfect verzorgde lunch. Zeker een aanrader, ook voor diner.

Anoniem op 02 september 2012

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Lekker en goed gegeten, had een iets spannender en gewaagder menu verwacht.

Anoniem op 02 september 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Kan niet anders zeggen.
Het is een leuk, fris nieuw restaurant met leuke en aparte gerechten.

Anoniem op 30 augustus 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Wintersoord 2 6511 RR Nijmegen

Over Restaurant Ivory

Op loopafstand van de Waalkade in Nijmegen is het restaurant Ivory te vinden.

Het restaurant biedt je elke avond een culinair avontuur, in een ontspannen ambiance.
De chef bereidt met zijn team gerechten van de Franse keuken. Deze zijn gecombineerd met invloeden uit overal ter wereld. Bij elk kunstwerk dat op tafel wordt gezet, is er een geweldige bijpassende wijn beschikbaar.

Ontdek zelf dit culinaire avontuur!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden