Knife fork icon red

Restaurant Ivory

€ 60,- € 39,95

Subliem 6-gangen amuse menu

Restaurant Ivory

8,7 (203 reviews)

Subliem 6-gangen amuse menu € 60,- € 39,95

Reserveer een tafel

Deal
Subliem 6-gangen amuse menu
€ 60,- € 39,95

Bij Restaurant Ivory kun je nu in een ontspannen sfeer genieten van een fantastische 6-gangen amuse lunch. Restaurant Ivory is gevestigd in het altijd gezellige Nijmegen en werkt met verse en seizoensgebonden producten. Naast de voortreffelijke gerechten kan je hier ook genieten van de vele fantastische wijnen. Maak je middag Nijmegen compleet en laat je in de watten leggen bij dit heerlijke Franse georiënteerde restaurant!

Met wie kom jij gezellig langs om te genieten van dit sublieme 6-gangen amuse menu voor maar € 39,95 p.p.?

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakvol 5-gangen diner
€ 59,- € 39,95

Bij Restaurant Ivory kun je in een ontspannen sfeer genieten van een fantastische culinaire avond. Restaurant Ivory, gelegen in hartje Nijmegen, maakt gebruik van seizoensgebonden producten van hoogstaande kwaliteit. Naast de voortreffelijke gerechten en mooie menukaart beschikt restaurant Ivory ook over een fenomenale wijnkaart. Daarnaast zal het bedienend personeel ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Wil je ook graag op culinaire reis en je in de watten laten leggen in dit heerlijke Franse georiënteerde restaurant? Wacht dan niet langer en reserveer snel een tafeltje voor een smaakvolle 5-gangen diner voor slechts € 39,95!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Subliem 5-gangen amuse menu
€ 50,- € 33,95

Bij Restaurant Ivory, gelegen in hartje Nijmegen, kun je genieten van voortreffelijke gerechten die met passie en liefde geserveerd worden. Naast de fenomenale gerechten van seizoensgebonden producten heeft restaurant Ivory een fantastische wijnkaart. Dankzij de ongedwongen sfeer en het vriendelijke personeel kan je hier volledig ontspannen en nog meer genieten van de sublieme gerechten tijdens een subliem 5-gangen amuse menu.

Zie jij dit ook al helemaal voor je? Wacht dan niet langer en reserveer snel een subliem 5-gangen amuse menu voor maar € 33,95 p.p.!

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 203 mensen zeggen over Restaurant Ivory

8.7
(203 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Gewoon lekker"
7.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 6

Eten was lekker, bediening heel goed. Naast het 4-gangen menu ook veel kleine extra gerechtjes tussendoor, leuk!

Carolien op 11 oktober 2018

"niet blij"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was prima, niets op aan te merken, maar toen de rekening kwam werden wij niet blij. We hadden ipv het toetje (omdat we beide niet van zoete desserts houden) een kaasplankje (dit was geen probleem had de ober ons verzekerd).
Wat hij even vergeten was er bij te vertellen, was dat daar € 6 extra voor in reken...

Lees hele review

Het eten was prima, niets op aan te merken, maar toen de rekening kwam werden wij niet blij. We hadden ipv het toetje (omdat we beide niet van zoete desserts houden) een kaasplankje (dit was geen probleem had de ober ons verzekerd).
Wat hij even vergeten was er bij te vertellen, was dat daar € 6 extra voor in rekening werd gebracht per persoon. Ook stonden er 2 karaffen kraanwater op de rekening voor € 5 per karaf. Als je dan totaal € 22 meer moet afrekenen dan waar je op gerekend hebt, word je daar niet blij van.
Dit vinden wij dan ook zeer slechte informatie en voor ons de eerste maar tegelijk laatste keer dat wij hier geweest zijn.

Monique Beeker op 05 oktober 2018

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was geweldig van begin tot einde.
Heerlijke gerechten en amuses. Bediening was ook top.
Sfeer was prima en lekker warm binnen.

Janny op 02 oktober 2018

"broodje horeca is dichtbij"
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Als je hier een drie gangenverrassingsmenu kiest krijg je minstens 6 gangen van amuse tot dessert. Een stortvloed van smaken enkelen heel mooi anderen gewaagd.
Teleurstellend was het hoofdgerecht twee hele kleine stukjes vlees met iets van garnituur.Mijn parten geen echte vleeseter vond het zelfs te weinig.
Vandaa...

Lees hele review

Als je hier een drie gangenverrassingsmenu kiest krijg je minstens 6 gangen van amuse tot dessert. Een stortvloed van smaken enkelen heel mooi anderen gewaagd.
Teleurstellend was het hoofdgerecht twee hele kleine stukjes vlees met iets van garnituur.Mijn parten geen echte vleeseter vond het zelfs te weinig.
Vandaar mijn opmerking: ga vooraf naar broodje horeca aan de overkant en neem daar een broodje bal. Dan komt het goed

sjeng op 27 september 2018

"zeer tevreden"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn gastvrij ontvangen, de bediening was vriendelijk en vakkundig en het eten was overheerlijk.

Irmi op 20 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Wintersoord 2 6511 RR Nijmegen

Over Restaurant Ivory

Op loopafstand van de Waalkade in Nijmegen is het restaurant Ivory te vinden.

Het restaurant biedt je elke avond een culinair avontuur, in een ontspannen ambiance.
De chef bereidt met zijn team gerechten van de Franse keuken. Deze zijn gecombineerd met invloeden uit overal ter wereld. Bij elk kunstwerk dat op tafel wordt gezet, is er een geweldige bijpassende wijn beschikbaar.

Ontdek zelf dit culinaire avontuur!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden