Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau diner
€ 70,-
Geniet van een gezellig diner bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring. De toewijding aan gastvrijheid en gastronomie komt tot leven in zowel de bediening als de gerechten. Chef-kok Martin Kooijker hanteert een kookstijl gebaseerd op de Franse keuken, vol creativiteit en enthousiasme. Laat u verrassen door de passie voor koken bij Restaurant de Molenaar!
De Molenaar serveert nu een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner en dit voor slechts € 70,-.
Geniet nu van een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner in een fijne en ongedwongen sfeer bij De Molenaar.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 01 maart 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 62 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De gerechten werden erg mooi gepresenteerd en de smaak nog beter. Ook bij elk gerecht een goede passende wijn en als je geen alcohol wou dan een lekkere mocktail
De entree verraad al een bijzondere ambiente. Ontvangst hartelijk maar niet opdringerig. Advies voor wijn uitstekend. Het menu was precies goed in tijd afgestemd en het eten zelf was uitstekend. Voor mijn smaak zelf sterwaardig. Als met al een zeer geslaagde avond.
Wat een beleving en gezelligheid. De verscheidenheid aan smaken. De presentatie is prachtig. Mooi plekje ook.
Heerlijk gegeten en leuk dat ze met lokale producten koken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.