Knife fork icon red

De Molenaar

9,7 (28 reviews)
100%

Wat 28 mensen zeggen over De Molenaar

9.7
(28 reviews)
Eten
9.7
Service
9.8
Sfeer
9.5
100%
Schrijf een review

"Wat een verwennerij!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben we met ons gezin gisteravond genoten van alle heerlijkheden die ons zijn voorgeschoteld! De entourage ,de bediening,de verrassende combinaties uit de keuken waren super.De benadering was buitengewoon vriendelijk terwijl ook met alle wensen van ons als gasten werd rekening gehouden.

Fam N. Bruining op 20 maart 2017

"Jong met ambitie"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Op vrijdagavond gegeten. 6 gangenmenu met wijnarrangement. Verzorgde ontvangst en attente bediening maar met 8 bezette plaatsen die avond kan dat ook gemakkelijk. Keuze tussen fleswater en kraanwater wat wij altijd een plus vinden. Brood wordt regelmatig aangevuld.
Van de amuses was het soepje iets zout. Voorgerech...

Lees hele review

Op vrijdagavond gegeten. 6 gangenmenu met wijnarrangement. Verzorgde ontvangst en attente bediening maar met 8 bezette plaatsen die avond kan dat ook gemakkelijk. Keuze tussen fleswater en kraanwater wat wij altijd een plus vinden. Brood wordt regelmatig aangevuld.
Van de amuses was het soepje iets zout. Voorgerecht met tarbot en draadjesvlees top, evenals het hoofdgerecht. Kaasplankje voor het dessert maakt het geheel wat zwaar. Dessert prima. Wijnarrangement goed. Prijs/kwaliteit uitstekend
Heel jonge chefkok (wij dachten eerst dat het een leerling was) met ambitie. Verdient een ruime en vaste en regelmatig terugkerende klantenkring.
In de Molen is ook een B&B, wij hebben echter geslapen in B&B de Zwaluw op 100 meter van het restaurant. Was helemaal goed.

T. Huisman op 19 maart 2017

"Top"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Top gegeten bij de Molenaar. Nieuwe chef (voormalige souschef) en de rest een nieuwe brigade. Eten was heerlijk. Erg smaakvol en mooie opgemaakte borden.
Snelheid tussen de gangen was prima. Half wijnarrangement was goed, want tja, we moesten de volgende ochtend vroeg op. Komen zeker terug.

Geert Bokhorst op 25 januari 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.

Uiterdijk 4 9959 PK Onderdendam

Over De Molenaar

In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.

Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden