Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
€ 70,-
Midden op het Groningse Hogeland kun je je culinaire hart ophalen bij De Molenaar in Onderdendam. Het restaurant is gevestigd in de vroegere korenmolen Hunsingo uit 1855 die niet te missen is uit het dorpsbeeld van Onderdendam. Chef-kok Martijn Kooijer is sinds 2016 de trotse eigenaar van het karakteristieke restaurant. In restaurant De Molenaar kookt sous-chef Martijn Kooijer de sterren van de hemel waar hij met de seizoenen mee gaat. Het restaurant heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer, waar elke gast een culinaire avond zal beleven.
Speciaal voor gasten van Diningcity serveert chef Martijn een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner en voor slechts € 70,- kun je al aanschuiven!
Luxueus dineren, bij De Molenaar ben je aan het juiste adres!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 24 december 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 57 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Sterwaardig!
Prachtig opgemaakte borden met heerlijk smakend eten. Geweldige combinaties met het wijnarrangement.
Ontzettend lekker gegeten in in mooi restaurant op een fantastische plek!
Met héel warm weer!🌞
Fijne en goede gelegenheid
Super restaurant met persoonlijke aandacht van de chef kok! Heel lekker gegeten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.