Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
€ 70,-
Midden op het Groningse Hogeland kun je je culinaire hart ophalen bij De Molenaar in Onderdendam. Het restaurant is gevestigd in de vroegere korenmolen Hunsingo uit 1855 die niet te missen is uit het dorpsbeeld van Onderdendam. Chef-kok Martijn Kooijer is sinds 2016 de trotse eigenaar van het karakteristieke restaurant. In restaurant De Molenaar kookt sous-chef Martijn Kooijer de sterren van de hemel waar hij met de seizoenen mee gaat. Het restaurant heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer, waar elke gast een culinaire avond zal beleven.
Speciaal voor gasten van Diningcity serveert chef Martijn een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner en voor slechts € 70,- kun je al aanschuiven!
Luxueus dineren, bij De Molenaar ben je aan het juiste adres!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 24 december 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 57 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets...
Lees hele reviewWe werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets, terwijl het ook regende, kwam de chef naar ons toe om ons een paraplu aan te bieden. Dit was tekenend voor de service van de molenaar. De nieuwe chef van dit restaurant maakt het bezoek aan de molen tot een bijzonder aangename culinaire ervaring.
Ik kende het restaurant van bezoeken in 2014 en 2015, destijds met een andere eigenaar met Michelin ster,
Er is met de nieuwe eigenaar/kok weinig veranderd, zelfde kwaliteiten, eten, ambiance , service, kortom top. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Met enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en lief...
Lees hele reviewMet enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en liefde koesteren. Dit maal bij De Molenaar, in de oude korenmolen Hunsingo in Onderdendam. Prachtig gelegen aan het water in een sfeervol Gronings dorpje. Dickens in de lente zeg maar. Deze woensdagavond was het restaurant goed bezocht. Martin Kooijker, de aardige jonge kok van dit voormalig sterrenrestaurant heeft de zaak overgenomen en het menu naar eigen inzicht aangepast. Het is er zeker niet slechter van geworden. De ontvangst was aller vriendelijkst, de ober voorkomend, het eten zeer smakelijk en de voorgestelde wijnen smaakvol passend en verrassend. Wat een heerlijke culinaire avond. We waren als gewoonlijk de laatsten die vertrokken. Een deel van ons gezelschap bleef op zolder overnachten en genoot de ochtend na dit feestmaal nog van een heerlijk ontbijt. Respect en complimenten voor het team, maar vooral voor de jonge eigenaar die zonder kapsones de sterren van de hemel kookt en dan ook nog even de vloer dweilt. Fantastisch.
Vriendelijke, joviale maar zeer professionele personeel. Heerlijk eten, persoonlijke aandacht van de zeer jong, maar ook zeer capabele kok. Een super avond gehad.
Wat hebben we met ons gezin gisteravond genoten van alle heerlijkheden die ons zijn voorgeschoteld! De entourage ,de bediening,de verrassende combinaties uit de keuken waren super.De benadering was buitengewoon vriendelijk terwijl ook met alle wensen van ons als gasten werd rekening gehouden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.