Morlang

Italiaans |
8,3 (141 reviews)
89% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 37,50

Morlang

Italiaans |
8,3 (141 reviews)
89% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 37,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 37,50

Morlang doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Morlang nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Morlang!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 141 mensen zeggen over Morlang

8.3 Gebaseerd op 141 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker Lunchen op een toplocatie!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker lunchen (neem de focaccia!) op een toplocatie!

Jannet op 23 augustus 2020

8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Great location, friendly staff, delicious food, we were very happy with the evening. My son had the duck breasts as the main course, perhaps the vegetable potions could be slightly bigger, otherwise a wonderful experience !

Tsai Chin op 28 juli 2020

"Delicious"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

We live next door to Morland and frequent the cafe often. The Aberdeen Burger and their french fries are a favorite. They also make a wonderful Aperol Spritz. The staff is kind and the service is quicker and better here than in most Dutch restaurants.

Mel P op 24 juli 2020

"Excellent food"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

I had the duck breast, wonderful!

Tom op 20 juli 2020

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik een kritische horeca-bezoeker ben. We kwamen eerder dan de gereserveerde tijd, maar dat was gelukkig geen probleem. We hebben lekker gegeten en de bediening had genoeg aandacht voor ons. Toch nog wat woorden over wat wellicht beter zou kunnen. Het leek erop dat de eigenaar(?) va...

Lees hele review

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik een kritische horeca-bezoeker ben. We kwamen eerder dan de gereserveerde tijd, maar dat was gelukkig geen probleem. We hebben lekker gegeten en de bediening had genoeg aandacht voor ons. Toch nog wat woorden over wat wellicht beter zou kunnen. Het leek erop dat de eigenaar(?) van het restaurant zelf ook aan een tafel in het restaurant zat. Toen hij de wijn geserveerd kreeg was dat in een mooi en groot wijnglas. De gasten moesten het doen met kleine wijnglazen. Voelt toch niet helemaal goed. Daarnaast waren de mannelijke en vrouwelijke bediening met elkaar aan het flirten. Ik gun ze dat natuurlijk van harte, maar ik hoef het niet te zien.

Marcel op 05 juli 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Morlang is al 40 jaar een begrip in Amsterdam. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar het restaurant voor staat! Het authentieke grachtenpand met z’n twee ruime verdiepingen is voor veel Amsterdammers een vaste stek. De plek waar je kan genieten van de speciale sfeer, dranken en gerechten en daarbij natuurlijk het heerlijke, zonnige terras aan de gracht.

De mooiste middag- én avondzon van Amsterdam durven we te zeggen! Ons menu combineert de traditionele met de moderne Italiaanse keuken en elk seizoen stelt onze chef Nicola een nieuwe kaart samen op basis van verse producten. De afwisselende pasta’s en risotto’s kan het restaurant wel zijn specialiteit noemen, je proeft Italië. Zeker iets om voor terug te komen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden