Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Morlang

Italiaans |
8,3 (142 reviews)
89% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 142 mensen zeggen over Morlang

8.3 Gebaseerd op 142 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Alleen het desert was lekker.

Isabelle Sandbergen op 09 oktober 2020
Geverifiëerd
Beste Isabelle, heeft gereageerd op 09 oktober 2020

Dank je wel voor je reactie en je opmerkingen, deze zullen we intern bespreken. Wel jammer dat jullie tijdens het diner niets hebben aangegeven hierover en dat telkens alles naar wens was. Graag proberen wij dat op hetzelfde moment voor jullie aangenamer te maken, hadden we graag gedaan. Hopen dat we (of een ander) die kans een volgend keer kunnen krijgen. Vriendelijke groet en fijn weekend,

Sjoerd


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker avond 😋

Claude op 27 september 2020

"Lunch bij Morlang"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijn het tafeltje bij het raam!
Had gereserveerd!
Was al weer wat langer geleden dat ik geweest was. Leuke kaart met geweldige lunchgerechten. De bediening is top. Gauw weer een keer heen.

Anneke keyzer op 26 september 2020

"Goed eten, leuke bediening "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Aanrader!

E op 15 september 2020

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het was een gezellige avond uit.
Het eten (4 gangen menu vd chef)was erg verrassend en lekker. Het enige minpuntje was dat er 4 meiden enorm hard spraken en lachten waardoor wij elkaar niet zo goed konden verstaan. Dat had echt met het hoge plafond te maken.
Het personeel was erg vriendelijk, maar als ik een ti...

Lees hele review

Het was een gezellige avond uit.
Het eten (4 gangen menu vd chef)was erg verrassend en lekker. Het enige minpuntje was dat er 4 meiden enorm hard spraken en lachten waardoor wij elkaar niet zo goed konden verstaan. Dat had echt met het hoge plafond te maken.
Het personeel was erg vriendelijk, maar als ik een tip mag geven ..... vraag de gasten of ze misschien interesse hebben in een wijn arrangement! Het maakt de gerechten nog mooier.

Patricia op 12 september 2020
Beste Patricia heeft gereageerd op 14 september 2020

Dank je wel voor je feedback. Zal het intern bespreken en hopelijk tot snel weer.

Groet,

Sjoerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Morlang is al meer dan 40 jaar een begrip in Amsterdam. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat! Het authentieke grachtenpand met z’n twee ruime verdiepingen is voor veel Amsterdammers een vaste stek. De plek waar je kan genieten van de speciale sfeer, dranken en gerechten en daarbij
natuurlijk het heerlijke terras aan de gracht met uitzicht op de mooie middag-én avond zon van Amsterdam! Het menu combineert de traditionele met de moderne Italiaanse keuken en elk seizoen stellen de chefs een nieuwe kaart samen op basis van verse producten. De afwisselende pasta’s en risotto’s kunnen wij wel hun specialiteit noemen, waarbij je Italië proeft. Zeker iets om voor terug te komen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden