Morlang

Italiaans
8,5 (130 reviews)
94%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 130 mensen zeggen over Morlang

8.5 Gebaseerd op 130 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Great location, friendly staff, delicious food, we were very happy with the evening. My son had the duck breasts as the main course, perhaps the vegetable potions could be slightly bigger, otherwise a wonderful experience !

Tsai Chin op 28 juli 2020

"Delicious"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

We live next door to Morland and frequent the cafe often. The Aberdeen Burger and their french fries are a favorite. They also make a wonderful Aperol Spritz. The staff is kind and the service is quicker and better here than in most Dutch restaurants.

Mel P op 24 juli 2020

"Excellent food"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

I had the duck breast, wonderful!

Tom op 20 juli 2020

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik een kritische horeca-bezoeker ben. We kwamen eerder dan de gereserveerde tijd, maar dat was gelukkig geen probleem. We hebben lekker gegeten en de bediening had genoeg aandacht voor ons. Toch nog wat woorden over wat wellicht beter zou kunnen. Het leek erop dat de eigenaar(?) va...

Lees hele review

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik een kritische horeca-bezoeker ben. We kwamen eerder dan de gereserveerde tijd, maar dat was gelukkig geen probleem. We hebben lekker gegeten en de bediening had genoeg aandacht voor ons. Toch nog wat woorden over wat wellicht beter zou kunnen. Het leek erop dat de eigenaar(?) van het restaurant zelf ook aan een tafel in het restaurant zat. Toen hij de wijn geserveerd kreeg was dat in een mooi en groot wijnglas. De gasten moesten het doen met kleine wijnglazen. Voelt toch niet helemaal goed. Daarnaast waren de mannelijke en vrouwelijke bediening met elkaar aan het flirten. Ik gun ze dat natuurlijk van harte, maar ik hoef het niet te zien.

Marcel op 05 juli 2020

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Heerlijk

Merel op 02 juli 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam, vind je restaurant Morlang aan de Keizersgracht. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat.

Het karaktervolle pand waar het restaurant is in gevestigd zorgt voor een warmte en authentieke sfeer. Als het zonnetje schijnt kun je genieten van het prachtige terras aan het water. Op jouw bord verschijnen verrassende smaakcombinaties met seizoensgebonden ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden