Morlang

Italiaans
8,5 (130 reviews)
94%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 130 mensen zeggen over Morlang

8.5 Gebaseerd op 130 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed eten, mooie locatie, uitstekend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijne avond gehad, lekker eten en vriendelijke behulpzame bediening. Tafel stond klaar (gereserveerd) en alles perfect verlopen! Gezellige sfeer, we komen snel weer terug!

Hugo V. op 28 juni 2021
Morlang heeft gereageerd op 28 juni 2021

Hallo Hugo,

Dank je wel voor je leuke review. Fijn dat je een leuke avond hebt gehad, en hopelijk tot snel!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Excellent as usual. The special pasta was very good!

Grahame op 27 juni 2021
Marjolein heeft gereageerd op 28 juni 2021

Thanks for the kind review, hope to see you soon!


"Toch wat heimwee"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Morlang is al jaren een goede pleisterplaats met mooi terras. Fijn dat jullie Corona overleefden!!!!!!!!!!!
Maar het blijft jammer dat jullie klassieke tomatensoep (the very best in town) van de kaart verdween.
Wees wijs en geef die oude tomatensoep weer een plek op de kaart.

Remmers op 26 juni 2021
Morlang heeft gereageerd op 28 juni 2021

Beste Remmers,
Dank voor je leuke review! De tomatensoep was inderdaad een klassieker. Af en toe moet je weer wat nieuws proberen, maar wie weet komt hij wel weer een keer terug op de kaart! Hopelijk zien we je snel weer.


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

prima lunchroom met een heerlijk terras.

Martijn Jacobus op 20 juni 2021

"Toptent"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als altijd heerlijk gegeten en gedronken met een persoonlijke touch. Fantastisch hoe deze tent al zo lang bij de top van Amsterdam blijft horen.

Ramon&Rosan op 03 juni 2021

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam, vind je restaurant Morlang aan de Keizersgracht. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat.

Het karaktervolle pand waar het restaurant is in gevestigd zorgt voor een warmte en authentieke sfeer. Als het zonnetje schijnt kun je genieten van het prachtige terras aan het water. Op jouw bord verschijnen verrassende smaakcombinaties met seizoensgebonden ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden