Morlang

Italiaans
8,5 (130 reviews)
94%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 130 mensen zeggen over Morlang

8.5 Gebaseerd op 130 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"super gegeten!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben heerlijk gegeten! Omdat een van ons gezelschap een lactose intolerantie heeft was het even afwachtten hoe dat uit zou pakken, we hadden dit tevoren gemeld en dit is prima opgelost! Kortom voor herhaling vatbaar.

Peter op 22 november 2016

"Ongedwongen sfeer en lekker eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke late lunch met vriendin: Thaise kippensoep, linzensalade en als dessert "Death by Chocolate", mmm. Gezellig druk aan de bar, vlot en aardig personeel. Ik kom snel terug!

D.Vegter op 01 februari 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Very warm and inviting place. Great manager who was so pleasant the whole evening- it was like she was hosting a party at her home. The waitresses were all smiling, and helpful, and continued to ask if we needed anything. The food was cooked perfectly, from scallops to lamb wellington and time between courses was just right. We had a wonderful relaxed evening and were so happy we went there.

Anoniem op 03 september 2012

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten!! Leuke plek in de stad en gezellig restaurant. Restaurant is iets rumoerig maar dat vinden wij geen belemmering. Maar bovenal staat echt heerlijk gegeten!

Anoniem op 10 maart 2012

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten bij Morlang op 8 maart 2012 met een groep van 5 personen.

Enige minpuntje was dat, in tegenstelling tot wat wij gewend zijn in Restaurantweek, er slechts één voorgerecht, één hoofdgerecht, en één dessert op het menu stonden. Vaak zien we in de Restaurantweek toch dat de restaurants voor elke gang ...

Lees hele review

Lekker gegeten bij Morlang op 8 maart 2012 met een groep van 5 personen.

Enige minpuntje was dat, in tegenstelling tot wat wij gewend zijn in Restaurantweek, er slechts één voorgerecht, één hoofdgerecht, en één dessert op het menu stonden. Vaak zien we in de Restaurantweek toch dat de restaurants voor elke gang 3 keuzes aanbieden, zodat men (meestal) in ieder geval keuze heeft tussen vlees/vis/vegetarisch.

Nu stond er dus vis op het menu als hoofdgerecht, terwijl de mannen onder ons gezelschap liever een stuk vlees wilden. Gelukkig werd er door de bediening niet moeilijk gedaan en die is gelijk bij de keuken gaan navragen wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk hebben wij een heerlijke Ribeye gegeten, i.p.v. de Kabeljauwfilet.

Voorgerecht en Hoofdgerecht waren echt heerlijk. Het dessert was van iets mindere kwaliteit (tarte tatin was erg stug en lastig te eten met het verstrekte bestek), maar het ijs was daarentegen geweldig zacht en vol van smaak.

Al met al zeker aan te raden.

Anoniem op 09 maart 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam, vind je restaurant Morlang aan de Keizersgracht. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat.

Het karaktervolle pand waar het restaurant is in gevestigd zorgt voor een warmte en authentieke sfeer. Als het zonnetje schijnt kun je genieten van het prachtige terras aan het water. Op jouw bord verschijnen verrassende smaakcombinaties met seizoensgebonden ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden