Morlang

Italiaans
8,5 (130 reviews)
94%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 130 mensen zeggen over Morlang

8.5 Gebaseerd op 130 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Wat een verrassing!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Altijd een risico: uit eten in een andere stad in een restaurant dat je niet kent.
Voor een avondje Amsterdam via Diningcity in Restaurant Morlang uitgekomen. Met vier personen een aanbieding voor een viergangen menu genomen en wat een aangename verrassing. Een persoon at geen vlees en daar werd uiteraard ook reken...

Lees hele review

Altijd een risico: uit eten in een andere stad in een restaurant dat je niet kent.
Voor een avondje Amsterdam via Diningcity in Restaurant Morlang uitgekomen. Met vier personen een aanbieding voor een viergangen menu genomen en wat een aangename verrassing. Een persoon at geen vlees en daar werd uiteraard ook rekening mee gehouden. Wat er zoal voor heerlijks op tafel kwam:
Een heerlijke wild carpaccio (met stukjes bietenspons!) en een warme geitenkaas, als tussengerecht een zeer smaakvolle tartaar van gepekelde kabeljauw met kappertjes, het hoofdgerecht gestoofde varkenswangetjes op rode kool en voor de vis roodbaarsfilet. Een warm cakeje met slagroom en een stoofpeertje met rode wijn gelei vormden het sluitstuk van dit heerlijke en goed uitgebalanceerde verrassingsmenu.
Voeg daarbij de prettige ambiance toe, de uiterst vriendelijke en kundige bediening, goede wijn voor een zeer redelijke prijs en de fraaie ligging in het centrum aan de Keizersgracht en je hebt alle ingrediënten voor een zeer geslaagd avondje uit eten.

Dick op 25 december 2016

"Heerlijk!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Een echte verrassing!
Het diningcity menu was top!
Wat een geweldige kok! Complimenten en we komen sowieso terug!

Jan&ina op 17 december 2016

"Verrassend goed!"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Afgelopen week het 4-gangen menu met de 50% deal gegeten. Het was echt een lekker menuutje! Begonnen met drie soorten crostinis. Daarna een thaise garnanalenkokossoep, Het hoofdgerecht was bendeborst met truffelaardfappel en het dessert een soort van romige aardbeiensoep. Allemaal erg lekker.
De bediening was leuk en bovendien erg gezellig. Topavond!

stefan wigger op 01 december 2016

"Anniversary"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

I was here at 6:30 pm on a Sunday night in late November together with my wife for our anniversary. The four course random menu was lovely, well balanced and really price value. However, my early request for putting some flowers on the table was refused by the restaurant albeit this is not a must for sure. The atmos...

Lees hele review

I was here at 6:30 pm on a Sunday night in late November together with my wife for our anniversary. The four course random menu was lovely, well balanced and really price value. However, my early request for putting some flowers on the table was refused by the restaurant albeit this is not a must for sure. The atmosphere was more like a pub than a classical restaurant and I'd recommend groups to prefer this place rather than couples. Yet, it's a nice place for anyone who wants to combine a pub with a restaurant.

LUTFI OZTURKER op 29 november 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, niets op aan te merken. Alle gangen super lekker! Zeer voorkomende bediening in een ontspannen sfeer. Een aanrader!

John en Andrea de Roos op 26 november 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam, vind je restaurant Morlang aan de Keizersgracht. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat.

Het karaktervolle pand waar het restaurant is in gevestigd zorgt voor een warmte en authentieke sfeer. Als het zonnetje schijnt kun je genieten van het prachtige terras aan het water. Op jouw bord verschijnen verrassende smaakcombinaties met seizoensgebonden ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden