Morlang

Italiaans |
8,4 (135 reviews)
91% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 135 mensen zeggen over Morlang

8.4 Gebaseerd op 135 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten in een toffe sfeer!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel lekker eten en steeds vernieuwend!

Lennert Keymolen op 24 april 2022
Geverifiëerd
Morlang heeft gereageerd op 25 april 2022

Dank je wel voor je leuke review!


6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Prima tent voor een snelle hap. We mochten voor- hoofd en na van de kaart bestellen. Wij kozen Vitello tonata als voor wat mooi gepresenteerd werd, maar wat wat aan de droge kant was en smaak miste. Als hoofd hadden we de rib-eye medium en langoustine risotto. Het vlees was goed gebakken, mals maar zout. Bij de aard...

Lees hele review

Prima tent voor een snelle hap. We mochten voor- hoofd en na van de kaart bestellen. Wij kozen Vitello tonata als voor wat mooi gepresenteerd werd, maar wat wat aan de droge kant was en smaak miste. Als hoofd hadden we de rib-eye medium en langoustine risotto. Het vlees was goed gebakken, mals maar zout. Bij de aardappeltjes misten we saus. Ook de risotto was aan de zoute kant. Wel goede porties. Toetje bestond uit cheesecake van de bakker en een tirmisu. Met de cheesecake was niks mis, maar de presentatie had beter gekund. De tiramisu was wat flets. Al met al ok gegeten, zeker gelet op de aanbieding. Als we de prijzen op de kaart hadden moeten betalen, dan waren we minder vrolijk geweest. Het restaurant heeft een prachtig terras wat helaas vol zat volgens de bediening en we moesten dus binnen eten. Terwijl latere gasten wel buiten mochten zitten. Binnen ziet het er gezellig, maar wat gedateerd uit. De bediening was verder wel snel en vriendelijk.

Mari op 24 april 2022
Geverifiëerd
Morlang heeft gereageerd op 25 april 2022

Dank je wel voor je review. Jammer dat jullie niet helemaal tevreden waren.


6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

Octopus was great!

Kathleen Brooks op 18 april 2022
Geverifiëerd
Morlang heeft gereageerd op 25 april 2022

Thank you so much for your kind review!


9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

The Restaurant Week Menu was a surprise one. We only mentioned restrictions and the chef prepared without us knowing what to expect.
The starter was delicious, it was carpaccio with burrata, ruccola and pinda. Main course was average (salmon) and desert was okay as well (some sort of cookie with mousse on top). Win...

Lees hele review

The Restaurant Week Menu was a surprise one. We only mentioned restrictions and the chef prepared without us knowing what to expect.
The starter was delicious, it was carpaccio with burrata, ruccola and pinda. Main course was average (salmon) and desert was okay as well (some sort of cookie with mousse on top). Wine price was fair (around 30eur the bottle). The place is very cute, cozy and charming. Service was really good.

LF op 25 september 2021
Geverifiëerd
Morlang heeft gereageerd op 25 september 2021

Thank you so much for the kind review. We're looking forward seeing you again!


6.7 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 6

Eten was matig. Artisjok soup smaakte helemaal niet naar artisjok en de rest van het eten was met sauce op smaak gebracht. De bediening was zeer goed en heel vriendelijk. Jammer dat het eten tegenviel.

M. B. op 13 september 2021
Geverifiëerd
Morlang heeft gereageerd op 14 september 2021

Dank je wel voor je review. Jammer dat je niet erg tevreden was over het eten, we zullen dit opnemen met het keukenteam. Gelukkig was je wel tevreden over de bediening.
Hopelijk tot ziens.
Groet, Morlang

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Morlang is al 40 jaar een begrip in Amsterdam. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar het restaurant voor staat! Het authentieke grachtenpand met z’n twee ruime verdiepingen is voor veel Amsterdammers een vaste stek. De plek waar je kan genieten van de speciale sfeer, dranken en gerechten en daarbij natuurlijk het heerlijke, zonnige terras aan de gracht.

De mooiste middag- én avondzon van Amsterdam durven we te zeggen! Ons menu combineert de traditionele met de moderne Italiaanse keuken en elk seizoen stelt onze chef Nicola een nieuwe kaart samen op basis van verse producten. De afwisselende pasta’s en risotto’s kan het restaurant wel zijn specialiteit noemen, je proeft Italië. Zeker iets om voor terug te komen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden