Morlang

Italiaans
8,5 (130 reviews)
94%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 130 mensen zeggen over Morlang

8.5 Gebaseerd op 130 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Leuk eten, maar..."
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Het eten was lekker en mooi opgediend. De porties waren prima. Het personeel is vriendelijk. Ook de prijzen voor een fles wijn waren schappelijk. De uiteindelijke rekening viel mee. Maar het is het ook steeds net niet: de tijd tussen gerechten duurde lang, ik moest zelf kenbaar maken dat ik een dining city deal had ...

Lees hele review

Het eten was lekker en mooi opgediend. De porties waren prima. Het personeel is vriendelijk. Ook de prijzen voor een fles wijn waren schappelijk. De uiteindelijke rekening viel mee. Maar het is het ook steeds net niet: de tijd tussen gerechten duurde lang, ik moest zelf kenbaar maken dat ik een dining city deal had gereserveerd. Verder kan de inrichting wel een opknapbeurt gebruiken en was het personeel een beetje plichtmatig. Als ik terugkom, kom ik eerder voor het fijne zomerse terras.

Restaurantbezoeker op 25 november 2017

"Gegeten met collega's "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Met een groep van 10 man hebben we gegeten bij Morlang. Iedereen vond het eten mooi gepresenteerd en ook erg lekker, verder vond ik het personeel persoonlijk en vriendelijk. Ik zou hier zeker nog een keer terug komen.

Maurice Rombout op 13 november 2017

"Toptent!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was goed, sfeer, bediening, eten, timing!

Petra de groot op 04 november 2017

"Great lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Really lovely lunch in the middle of Amsterdam. Food really tasty, and a great glass of wine too!

Susanrl op 22 oktober 2017

"Perfect gastheerschap"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

"Slechts" hier voor een Cinediner. Desondanks super hartelijke ontvangst, onze jassen werden aangenomen en we kregen een leuk tafeltje met prachtig uitzicht op de Keizersgracht. Keuze uit vlees- vis- of vegetarisch gerecht, alles perfect verzorgd.Verder mooie wijnen tegen schappelijke prijzen. We komen hier zeker no...

Lees hele review

"Slechts" hier voor een Cinediner. Desondanks super hartelijke ontvangst, onze jassen werden aangenomen en we kregen een leuk tafeltje met prachtig uitzicht op de Keizersgracht. Keuze uit vlees- vis- of vegetarisch gerecht, alles perfect verzorgd.Verder mooie wijnen tegen schappelijke prijzen. We komen hier zeker nog terug om eens uitgebreid te dineren. Chapeau voor jullie gastheerschap, jullie doen het fantastisch.

Hans Verschuren op 21 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam, vind je restaurant Morlang aan de Keizersgracht. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat.

Het karaktervolle pand waar het restaurant is in gevestigd zorgt voor een warmte en authentieke sfeer. Als het zonnetje schijnt kun je genieten van het prachtige terras aan het water. Op jouw bord verschijnen verrassende smaakcombinaties met seizoensgebonden ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden